|
||
| Boceklerden korkuyorum bayağı....ama karanlık beni etkilemez. | ||
|
||
| karabasan vb. şeylerden korkuyorum depremden korkuyorum hayallerimi gerçekleştirememekten korkuyorum...daha çoook var !
|
||
|
||
bende arkadaşlarım tarafından ihanete uğramaktan korkuyorummm
|
||
|
||
yanarak veya boğularak ölmek birde karanlık bana çok ürkütücü geliyor, hatta karanlıkta kaldığımda korkudan bağıramam bile
|
||
|
||
| valla tek büyük korkum;kediler hep tırmalayacaklar gibi,ay çok tiksiniyorum ben kedilerden ya |
||
|
||
nokta kadar bile böcek olsun çok korkarımmmmm. geçen gün sahil kenarında bi böcek gördüm kertenkele gibi kocaman o akşam uyurken sürkli kalkıp etrafımı kontrol ettim
|
||
|
||
çok ama çok sevdiğim bir insanı kaybetmek ve örümcekler
|
||
|
||
| yazılılar sınavlar ve rezil olmak | ||
|
||
| kuşlardan çok korkarım. ama bir gün korkmak istemediğim şeylerden korkmak da beni korkutur... |
||
|
||
korkularımı buraya sıralayamam çünkü korktuğum şeyler çok sık değişir ama size korkulardan krtulma yollarından bir tane söliyebilirim:KORKULARINIZIN ÜSTÜNE GİDİN ;)bende işe yarıyo
|
||
|
||
karga..acayip korkarım ..mesela benden 5 metre ilerdeyse yolumu değiştiririm..çok fazla korkuyorum galiba..ya o gagası kafama,gözüme gelirse diyorum hep,millet gülüyor ![]() acaba var mıdır ben gibi kargadan korkan
|
||
|
||
| korktuğum çok şey var ama en korktuğum şey korktuklarımın başıma gelmesi ailemi kaybetmem ülkemin zor şartlar altında olması kıyamet birinin kalbini kırmam sınav haftası kelebekk(çok kızıyorlar bana niye korkuyorsun diye ama elimde değill)-uçan hayvanlar ürkütür benii bu sıra çooooooooook uzunn maleseff |
||
|
||
aldatılmak, sevdiğim insanın bana "seni seviyorum" deyipte sevmemesi, sevdiklerimi kaybetmek ve yanarak ölmek ![]() bende bunlardan çok korkuyorum.. |
||
|
||
karga..acayip korkarım Aslında ben de korkarım kargalardan ya ..mesela benden 5 metre ilerdeyse yolumu değiştiririm..çok fazla korkuyorum galiba..ya o gagası kafama,gözüme gelirse diyorum hep,millet gülüyor ![]() acaba var mıdır ben gibi kargadan korkan ![]() ![]() Hatta rüyama girerler genelde...
|
||
|
||
aslında tarifi zor kesinlikle ama şunları söyleyebilirim karanlık ve böcekler!!!en korkutuğum iki şey
|
||