|
||
hatırla sevgilide arkadan yeni kasa VW passat geçti bu gerçekten çok komik ya ![]()
|
||
|
||
| Zaten dizilerin coğu mantıksız.Mantık hatası aramaya ne hacet.. | ||
|
||
vay be ilginç ...........
|
||
|
||
| [quote author=ahmet347 link=topic=19289.msg154238#msg154238 date=1203343446 *HATIRLA SEVGİLİ: Rüya 1961' d e doğmuştu. Dizi şimdilerde 1969'u anlatıyor. Ancak Rüya'nın hâlâ Ahmet ile Yasemin'in 1966'daki tren yolculuğunda karşılaştığı günkü gibi olması yani hiç değişmemesi dikkat çekiyor [/quote] Evet Rüya hep öyle kaldı , o benim de dikkatimi çok çekmişti.Diğerleri de süper ya
|
||
|
||
kavak yellerinin ilk bölümlerinde de efe, aslı, deniz ve mine aynı sınıfta okuyolardı ama aslı tıp seçti "sayısal",mine "yabancı dil",deniz de"sözel" seçti!!! süper bir mantık kutluyorum bu mantık hatası olmayabilir nasılmı? milli egitim müdürlügünün kaç kişiye sınıf açıcakları belli olmuyor biizim okuldada olmuştu 5 kişi dil seçince ya başka okula yada başka bölüm dediler urlada başka lise yoksa hepsi bir ortak dersleri görürler alan derslerinde alan ögrencileri ders alır belki böyledir ![]() aman yaa çok derinmi düşündüm ne
|
||
|
||
| dizilerde çok mantık hataları var ama pek dikkat eden yok bence | ||
|
||
anaaa kavak yellerini okuyunca dikkat ettim gerçekten öyle
|
||
|
||
evet.. izledigim tüm diziler SIkmaya basladi beni, eskiden cok takip ederdim ama ![]() Genco dizisindede acayip cok mantik hatasi var ama su an aklima gelmiyor
|
||
|
||
| bende izlerken buluyorum ve sinir oluyorum o yüzden dizilere takip etmiyorum arada denk gelirse(elveda rumali hariç) mesela avrupa yakasında yaprak'ın vejeteryanlığı ile ilgili olanı ve daha bir sürü.... |
||
|
||
kavak yellerinin ilk bölümlerinde de efe, aslı, deniz ve mine aynı sınıfta okuyolardı ama aslı tıp seçti "sayısal",mine "yabancı dil",deniz de"sözel" seçti!!! süper bir mantık kutluyorum bu mantık hatası olmayabilir nasılmı? milli egitim müdürlügünün kaç kişiye sınıf açıcakları belli olmuyor biizim okuldada olmuştu 5 kişi dil seçince ya başka okula yada başka bölüm dediler urlada başka lise yoksa hepsi bir ortak dersleri görürler alan derslerinde alan ögrencileri ders alır belki böyledir :)aynısını bnde düşünmüştüm hata sınıfta çok tartışmıştık zaten kavak yelleri yabancı bi dizinin türk versiyonun diğer tüm dizilerin olduğu gibi! aman yaa çok derinmi düşündüm ne ![]() |
||
|
||
evet.. izledigim tüm diziler SIkmaya basladi beni, eskiden cok takip ederdim ama ![]() Genco dizisindede acayip cok mantik hatasi var ama su an aklima gelmiyor ![]() aynen benimde dizilerde mantık hataları oldugu sürece kimse dizi pek izlemez diye düşünüyorum |
||
|
||
Ve en komiği de Hatırla Sevgili'de 72 yılından 5 sene geçti.Bakıyoruz Ali ve Rüya Defne'ye ismiyle hitap ediyor bu ne yaman çelişkidir 5 sene öncesine kadar Rüya hala, Ali Defne abla diyordu Ve başka bir saçmalık da 5 sene de Ali ve Rüya nasıl o kadar büyüdü.Rüya 72'de 8 yaşındaydı oysa 77'de bakıyoruz üniversiteye hazırlanıyor!Yanlışım varsa düzeltin
|
||
|
||
Evet zaman zaman dizilerde böyle komik hatalar oluyor .Hatırla Sevgili'nin bir bölümünde Rüya'nın yaş günü kutlanıyordu,Rüya 1 yaş büyüdüğünde tamamen farklı görünümde bir kız oldu.
|
||
|
||
| çoğunda oluyo evet ama olmayanlarda var...Mesela Asi antık hatası yapmaya müsait bi dizi konular karışabilir ama mantık hatasına çok az rastlanıyo... Hatırla sevgili dönem dizisi olduğu için ve sezon sonu bitirilmesi gerektiği için mutlaka mantık hatası gerekiyodu... |
||
|
||
Ve en komiği de Hatırla Sevgili'de 72 yılından 5 sene geçti.Bakıyoruz Ali ve Rüya Defne'ye ismiyle hitap ediyor bu ne yaman çelişkidir evet hep arkadaşlarımla konuştuğum konudandır bu 5 sene öncesine kadar Rüya hala, Ali Defne abla diyordu Ve başka bir saçmalık da 5 sene de Ali ve Rüya nasıl o kadar büyüdü.Rüya 72'de 8 yaşındaydı oysa 77'de bakıyoruz üniversiteye hazırlanıyor!Yanlışım varsa düzeltin
|
||