Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
dizilerdeki mantık hataları

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Tv-Radyo

: dizilerdeki mantık hataları

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ]

öyq 12.06.2008 13:00:22
Ve en komiği de Hatırla Sevgili'de 72 yılından 5 sene geçti.Bakıyoruz Ali ve Rüya Defne'ye ismiyle hitap ediyor bu ne yaman çelişkidir Grin 5 sene öncesine kadar Rüya hala, Ali Defne abla diyordu Grin Ve başka bir saçmalık da 5 sene de Ali ve Rüya nasıl o kadar büyüdü.Rüya 72'de 8 yaşındaydı oysa 77'de bakıyoruz üniversiteye hazırlanıyor!Yanlışım varsa düzeltin Cheesy
evet hep arkadaşlarımla konuştuğum konudandır bu Grin
birde ışık,deniz,defne,harun'u o kadar çok büyütmüşlerdi ki biz onu konuşuyorduk hep.  Grin

tatlı_cadı 12.06.2008 16:06:22
daha bunlar ne ki..
dizilerin nerdeyse her bölümünde bi mantık hatası yapılıyo.. Cheesy

derin miray 18.07.2008 22:47:54
Dizilerdeki mantık hatalarına genel olarak bakarsak bir sürü örnek bulabiliriz.. 1. si sürekli bir anne ve bir babanın ayrılmasılması sonucu ortada kalan çocuklar..dizilerin çoğu böyle (bkz..Elveda derken, Aliye, Annem..)..bir de lise ortamı ve ergenlik dönemini saçma bir şekilde yansıtan diziler..  Küçük çocukların beynini yıkamak için içinde sihir büyü olan saçmalıklar..daha da sayabiliriz,şahsen ben bu yüzden hiç birini izlemem..zaten gündemde bir çok yeni dizi çıkıyor bir kaç bölümden sonra tutmayınca yayınlanmıyor...

burakpurple 19.07.2008 06:35:49
Lost tamamen mantıksız  Grin Adayı neresine soktu ki bu Ben? Saçmalık  Grin

ayıp_olmaz_mı 20.07.2008 12:00:48
daha bunlar ne ki..
dizilerin nerdeyse her bölümünde bi mantık hatası yapılıyo.. Cheesy

aynen ya bazen o kadar saçma oluyo ki..
bence bu mantık hataları bez bebek te çok yapılıyo  Grin

smiley000 22.07.2008 13:06:03
bence dizilerdeki en büyük mantık hatası evin içine ayakkabılarla girmeleri oluyor.
sonuçta bizim toplumumuzda yaygın olan bir alışkanlık olduğunu zannetmiyorum ve o tür diziler de zaten aba hep yabancı dizileri hatırlatıyor..

halimiz duman 05.08.2008 15:07:04
Hatırla Sevgili de herşey siyah beyaz daha televizyon doğru düzgün yok ama duvarda renkli konser reklamı var konserdi herhalde ama renkliydi

halimiz duman 05.08.2008 15:12:17
Bir de bir film di tam olarak adını hatırlamıyorum ama Kurtuluş Savaşı yıllarını anlatan bir filmdi  her yerde kocaman kocaman çanak antenler vardı....

szn_mor 05.08.2008 15:28:12
Lost tamamen mantıksız  Grin Adayı neresine soktu ki bu Ben? Saçmalık  Grin
kesinliklee ben hiç sevmiom o lostu zaten

ssonerr 06.08.2008 11:39:38
yaprak dökümünde necla ve cem piknikten geldi ve bahçede öpüştüler ve necla eve gitti...leylada onları görmüştü ve ayaklandı o sırada pencere kapalıydı fakat leyla cama gelmeden  pencere ne hikmetse birden açıldı...yanileylanın açması olanaksız...ve ondan sonrada cemle göz göze geldiler....

silverknsy 13.08.2008 14:55:59
elveda rumelide o dönem ramazanın yazın olmasına rağmen kışın ioruç tuttukları benim çok komiğime gitmişte bir yerde okumuştum bende ama  daha farklı saçmalıklar vardı aklımda tek bu kaldı Undecided

M£rv£-fMs-MvÖ 15.08.2008 11:22:40
güzelmiş..geçenlerde de ben rastgeldim..bir yaz dizisinde bu zamandan 6 ay sonraya geçildi..ama 6 ay sonra ne hikmetse hala yaz mevsiminde hala da ağustos ayındalardı..komiğime gitti  Cheesy Grin

1yarım akıllı 1yarım deli 15.08.2008 12:59:09
bence dizilerin bu mantıksızlığı
senaryo tamamen bitirilmeden filme başlaması ve senaryonun devamının getirilememesidir. böyle olunca böyle mantıksızlıklar ortaya çıkıyor

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468