|
||
| Mor Ve Ötesi tarih : 14.03.2008 23:00:00 mekan : Ooze Venue - İZMİR bilet fiyatları : 23 YTL - Etkinliklerde 18 Yaş sınırı vardır. - Alkollü içki satışı vardır. - Ooze Venue, etkinlik için uygun olmadığını tespit ettiği kişileri, bilet ücretini iade etme koşulu ile mekana almama veya mekandan çıkarma hakkına sahiptir. - Kapı açılış saati 21:00'dır. Konser saat 23:00'da başlayacaktır. |
||
|
||
| begüm bu dogru habermi konser takviminde yazmıyor morların nerden duydun kesin mi? | ||
|
||
| Evet doğru haber. Biletixte yazıyor. Biletix yanlış haber vermez. | ||
|
||
| oh be ordayım o zaman ozzefest yok ama bu konser iyi olur valla gidecegim. | ||
|
||
Ya nedir bu İzmir olayı?Coştular valla.Kıskanıyoruz kardeşim.Buraya da gelsinler..Öldük,bittik burada onları beklerken... ![]() Mor ve Ötesi Mersin'e gelsin kampanyası yapacağım yakında(Th özentisi mi oldum ne? öğyk)Giden şahıslar(hasetimden yapıyorum ) bol bol video,fotoğraf getirsinler
|
||
|
||
merak etme valla bol bol fotoğraf çekeceğim telefonumun hafızası bitene kadar.
|
||
|
||
O zaman tamam ![]() Of cidden bu ne ya...Buraya da geliiin
|
||
|
||
bol bol fotograf söz veriyorum sizlere çekicem.
|
||
|
||
5 marta ne oldu yav?14 mart'ta ordayız o zaman. yine mi yaş sınırı ya.neyse hallederiz.festival olmaması daha iyi ya sadece morlarımız,muhteşem. çok güzel olacak.
|
||
|
||
5 marta ne oldu yav?14 mart'ta ordayız o zaman. ya bence festivalde olmalıydı işte. 10 günde 2 konser. of süper olurdu ama neyse bunu bulamayanlarda var halimize şükredelim yine mi yaş sınırı ya.neyse hallederiz.festival olmaması daha iyi ya sadece morlarımız,muhteşem. çok güzel olacak.![]()
|
||
|
||
5 marta ne oldu yav?14 mart'ta ordayız o zaman. ya bence festivalde olmalıydı işte. 10 günde 2 konser. of süper olurdu ama neyse bunu bulamayanlarda var halimize şükredelim yine mi yaş sınırı ya.neyse hallederiz.festival olmaması daha iyi ya sadece morlarımız,muhteşem. çok güzel olacak.![]() ![]()
|
||
|
||
Oh oh bu süper bir haber olmuş Korkmuştum bi an olmayacak diye
|
||
|
||
melismm orda olucaz tabikiii ama yaş sınırı ne ayak :S
|
||
|
||
| ben kesin oradayım.morfanlar orada görüşmek üzere.yanınızda bir büyk oldumu alıyorlar yaşa bakmıyorlar o zaman. | ||
|
||
melismm orda olucaz tabikiii ama yaş sınırı ne ayak :S evet canım ne olursa olsun aşarız ya 1 yaştan he bu kadar şans olur =( ismail arkandayız sen doldurdun
|
||