mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 14 mart 2008 - İzmir Konseri

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15

mvo_only4me 14.03.2008 23:42:38
of bende düsündükce kötüü oluyorum Sad ne zaman bitecek acaba birisi gelsede anlatsa.

evet ya biri gelse'de anlatsa. ne kadar sürdü bu konser ya, buraya geldiklerinde cok kisa sürmüstü:(

feyyaz 15.03.2008 00:41:01
bitmiştir artık yorumları bekliyoruz

nuwanda 15.03.2008 02:09:59
süperdi, ayrıntılar yarın çok yorgunuz Smiley

S_E_R_S_E_R_İ 15.03.2008 02:23:16
konser mükemmeldi...kulise girdim foto çekildim...sarhoş oldum:D....ve veve....23 çaldılar ve agladım:D.Cheesy..süper bi şarkıydı..Deli yi caldılar,Balıları çaldılar,gül kendineyi,ayıp olmaz mı,cambaz,kış geliyor,darbe,serseri,yaz yaz yaz,bir derdim var,son deneme,az çok,parti,sevda çiçeği,..bunları hatırladım..ama çok güzeldi...Cheesy..sesim kısıldı:D

S_E_R_S_E_R_İ 15.03.2008 02:24:12
bu arada kerem özyegen süper bi adam,kanka oldum...her konserde alıcam dedi kulise...Cheesy..

justdarkness 15.03.2008 02:40:35
gercekten mükemmeldi..balıkları calmalarına cok sevindim ayrıca =)  kuliste burak yoktu bu defa ..harun resimlerin üzerine cicek falan cizdi xD. konser kayıtlarını en yakın zamanda eklerim arkadaslar. =)

rakrayse 15.03.2008 08:58:23
üf ya ağlıcam şimdi siz böyle anlattıkça içim bi hoş oluyor...OF YA GİDEMEDİM OFF

nuwanda 15.03.2008 10:11:35
Evet, uyuduk uyandık sıra geldi konser kritiğine.

Konser alanına saat 19.00 da pankartları asmaya gittik, orada ismail ile karşılaştık. Sonra eve döndük uyuduk Smiley Tekrar konser alanına gittik. Sakin'e yetişememiştik Smiley

Mor ve Ötesi çok güzel bir playlist hazırlamıştı. Darbe, Darbenin kardeşi Parti, Partinin kuzeni Cambaz'ı söylediler Smiley Karıştırmıyorsam tabi ki. Harun'un sahnedeki surat ifadesini eurovision da da görmek isteriz açıkçası inanılmaz samimiydi. Kerem Ö. yine yerinde duramadı ve gerçekten kısa boylular için süper bir adamdı çünkü zıplaya zıplaya kendini tüm seyircilere gösteriyordu Smiley Attığı sololarda albümdekilerden daha güzeldi. Burak Güven her zamanki gibiydi, gayet eğleniyordu herkes Smiley

23 çok güzeldi ama canlı yayın'ı artık çalmaları lazım Smiley

Harun abi siteye giriyor ve hepinize emekleriniz için teşekkür ediyor.

Kerem abinin kuliste inanılmaz samimiyeti için buradan teşekkürler...

Ek olarak o kadar fan'ın arasından bir torpilli gibi kulise girmek içime sinmedi ama yanıma da kimseyi alamazdım Sad Umarım sonradan girmişsinizdir.

mvo_naci 15.03.2008 10:13:13
ben gittim konsere arkadaşlar...re ile başladılar sonrA ŞİRKET sevda çiçeği sonra kördüğüm sonra da ayıp olmaz mı ile devam ettiler
fakat sonuna kadar kalamadım
abim bugün işe gitcekti.00:45 de ayrıldım

deborah 15.03.2008 10:29:56
sabahtan beri konsere gidenlerden gelecek mesajları bekliyordum,foto için sağolun...S_E_R_S_E_R_İ   serseri ve yaz yaz yaz parçalarını çalmışlar demişsin..üff ya izmir'de olmak vardı Cry

mvo_naci 15.03.2008 10:32:37
deliyi çaldılar mı nasıldı iyi miydi??
ben sonuna kadar kalamadım

Birgül 15.03.2008 10:34:59
yine muhteşem bir konserdi.mor ve ötesi'yle coşmak harika bir şey ya!en öndeydik,sıkıştık biraz ama.sakin de çok iyiydi.onları ilk defa canlı olarak izleyebildim.çok mutluyum ya. Cheesy kapıyı falan erken açtılar ama konserler geç başladı.sakin 23.00 de,mor ve ötesi ise 00.00 da çıktı.ayaklarımız ağrıdı ama değdi tabii ki.konserde re,uyan,bir derdim var,cambaz,ayıp olmaz mı,deli,sevda çiçeği,yaz yaz yaz,gül kendine,daha mutlu olamam,balıklar,23,küçük sevgilim,kış geliyor,parti,darbe,şirket,kördüğüm,serseri,son deneme,az çok.bu şarkıları çaldılar,yanlış hatırlamıyorsam. ;)konsere girmeden önce kapıda soner abiyi gördük,konuştuk,çok şeker bir insan ya.sonra mor ve ötesi çıktı kapıdan,harun abi telefonla konuşmaktan bizi görmedi bile.konser çıkışında kulise girdik fakat fotoğraf çekilemedim ben.o asistan olmasa ah ah.neyse artık bir dahaki konsere. Smiley tek kelimeyle harika bir geceydi.onları uzun bir süre göremeyeceğiz sanırım.eurovision,yeni albüm çalışmalrı derken çok özleyeceğiz.ama dün gece harikaydı. Cheesy Cheesy fotoğrafları daha sonra ekleyebilirim arkadaşlar. Wink

mvö_fann 15.03.2008 10:49:12
balıkları çaldılar demek of of ne güzel yahu Embarrassed
teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için
fotoğrafları sabırsızlıkla bekliyoruz  Smiley

kaygusuz 15.03.2008 12:06:27
harika bir konser oldu ben ve fandaki diger arkadaşlar çok eglendik.konser geç başladı 1 saat gecikmeyle ama deydi bence sakinde çok hoş bir canlı performans gösterdi birazdan fandaki arkadaşların ve konserin fotograflarını atacagım.deliyi söylemeleri çok hoşuma gitti.burak abi yerinde duramadı.kerem abi gene harikaydı kabadayıyı pek göremedik en önde oldugum için harun abi hep kapatıyordu önünü.çok güzel geçti pankartlar astık afişler hazırladık harikaydı tek kelimeyle.

deborah 15.03.2008 12:08:31
at fotoları abi bekliyoruz..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 [ 8 ] 9 10 11 12 13 14 15