|
||
![]() ![]()
|
||
|
||
![]() . . .![]() . . |
||
|
||
![]() morveötesifan ailesi ![]()
|
||
|
||
morveotesifan.comdan bayağı bir vardık arkadaşlar kalabalıktık yani.![]() ![]() ![]() .
|
||
|
||
evet baya vardı morveötesifandan..sonradan da gelenler oldu konserde konuştuk..işte yaa mvö aşkı başkaa
|
||
|
||
morveotesifan.comdan bayağı bir vardık arkadaşlar kalabalıktık yani. yukarıdaki mesajda kaynadı ama grup üyeleri memun sitemizden, yeni şeyler olabilir
|
||
|
||
morveotesifan.comdan bayağı bir vardık arkadaşlar kalabalıktık yani. yukarıdaki mesajda kaynadı ama grup üyeleri memun sitemizden, yeni şeyler olabilir ![]() |
||
|
||
| süper ya sizede helal olsun gitmissiniz yalniz birakmamissiniz morlari bu kadar güzel gectigine cok sevindim ![]() fotograflar ve anlatimlar icin cok ama cok tesekkürler gercek fan club gücü bu
|
||
|
||
| kendi adıma ve mor ve ötesi adına gurur duydugum tablolardan biride arkadaşlar konser 12 ye dogru başladı ama morfanları saat 4,5,6,7de geldi hepsine teşekkür ederiz. | ||
|
||
| tam olarak kac kisiydiniz fan clubtan 10 - 15 vardiniz demi? | ||
|
||
tam olarak kac kisiydiniz fan clubtan 10 - 15 vardiniz demi? galiba benim gördügüm 25 falan vardı.
|
||
|
||
tam olarak kac kisiydiniz fan clubtan 10 - 15 vardiniz demi? galiba benim gördügüm 25 falan vardı. |
||
|
||
kendi adıma ve mor ve ötesi adına gurur duydugum tablolardan biride arkadaşlar konser 12 ye dogru başladı ama morfanları saat 4,5,6,7de geldi hepsine teşekkür ederiz. evet hepimiz o kadar erken geldik gerçekten morvötesi fanlığının ne demek olduğunu gösterdik belki ordakilere...iyiki bu site var..!
|
||
|
||
| anlaşılan konser çok güzelmiş. fotoğraflarda süper. teşekür ederiz. | ||
|
||
| evet arkadaslar gercekten iyi ki var bu site.. ve resimler cok net olmamakla beraber az sonra geliyor.. | ||