|
||
melismm orda olucaz tabikiii ama yaş sınırı ne ayak :S evet btnm ne olursa olsun aşarız ya 1 yaştan he bu kadar şans olur =( ismail arkandayız sen doldurdun ![]()
|
||
|
||
| ben 18 girmeden önce girdim sizlerle topluca gireriz ya içeri. | ||
|
||
| bu konsere gelmek için büyük bir çaba harcıyorum...bana dua edin arkadaşlar | ||
|
||
| bende orda olucam arkadaşlar banada yardımcı olursanız sevinirim | ||
|
||
bu konsere gelmek için büyük bir çaba harcıyorum... bende çok çaba harcıyorum umarım başarırız gitmeyi
|
||
|
||
| arkadaşlar lütfen resim koymayı unutmayın bir dahaki konserlerde | ||
|
||
| biletleri aldım bugün... | ||
|
||
| 'Mor ve Ötesi, İzmir Ooze Venue'de 6 ay sonra İzmir'li hayranlarıyla buluşuyor. Şubat ayında RollingStone dergisi ile dağıtılan Rakun Promosyon CD'sinde İstanbul Ghetto'da 'mor ve ötesi ile bir gece - akustik' adıyla verilen özel konserde kaydedilen dört şarkıyı dinleyicilerine sunan grup, Eurovision 2008 öncesi vereceği sayılı konserlerden biri olarak Ooze Venue'yi seçti. Powerturk Müzik Ödülleri'nde 'Yılın En İyi Grubu' seçilen, Eurovision şarkısı 'Deli' yi kısa süre önce büyük bir kamuoyu beğenisiyle duyuran mor ve ötesi'nin bu özel konseri kaçırılmamalı'. |
||
|
||
| ön grup olarak sakin... | ||
|
||
biletleri aldım bugün... ooze venue'den mi aldın? artık satılmaya başladı demek.çok iyi.
|
||
|
||
| yok biletixten aldım. | ||
|
||
yok biletixten aldım. ismail sende fotolandın bi biz kaldık yaf bu konsere gitmem lazım deliricem
|
||
|
||
yok biletixten aldım. ismail sende fotolandın bi biz kaldık yaf bu konsere gitmem lazım deliricem |
||
|
||
| ismail beni unutmaaa | ||
|
||
| ooze venue'de biletler haftaya pazartesi satışa çıkacakmış. | ||