mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 14 mart 2008 - İzmir Konseri

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15

basakde 15.03.2008 22:56:46
süper süperdiii, harikaydıı.. zıplıyorum diye güvenlik uyuz oldu bana kızdı bi ara Grin  23ü çaldılar, seyircilerden çok azının bildigi bilenlerin daha da bagırarak söyledigi harika şarkı Grin Grin Grin yine gelsin yine gidelim.. sırbistana da gidelim. mor nereye biz oraya Cheesy Wink Grin  harun da göz kırptı konserde sevimli insan Smiley  Wink Wink

*Pollyanna 15.03.2008 23:32:24
Biraz geç oldu sanırım ama anca girebildim evden foruma..

Süper bir konserdi yine..Baya erken gittik kızlarla..Saat 16:30 gibi ordaydık..Tam kapıya dikildik bekliyoduk , beyaz bir araba dayandı kapıya.Sakin sandık ama kapıdan Burak abi inince şok olduk biraz  Cheesy Teker teker " merhaba " diyerek geçtiler önümüzden..Harun baya neşeli bir şekilde dedi orası ayrı  Cheesy Sonra provalarına girdik.Gizem'in de dediği gibi aralarında çok neşeli diyaloglar geçti =) " Neşeli ol ki genç kalasın " ı söylemeye başladılar birden  Cheesy ve yine Gizem'in de söylediği gibi Harun abinin " Isıh yok mu Isıh " demesi üzerine ordaki duvara yaslandık, zor tuttuk kahkaha atmamak için Cheesy Bir de " Mikrofon kafama çarptı " dedi orda çok şekerdi Cheesy Ses kaydı var, upload etmeye çalışıcam =) En son " Deli " nin provasını yapıyolardı diye hatırlıyorum..Sonra bi'şeyler atıştırdık ve döndük..Provadan çıktılar ( buranın da videosu var ama çok karanlık, pek belli olmuyor ) Harun abi kapıdan çıkmadan önce içeri kısımda zıplayarak telefonla konuşuyordu Cheesy..Neyse işte atladılar arabaya gittiler =) Sakin geldi sonra, Soner abi çok şekerdi biraz lafladık =) Biraz daha bekledikten sonra fandan arkadaşlar geldi, fotoğraf falan çekildik.İçeri erken aldılar ama baya bekledik..En öndeydik ama baya sıkıştık.Sakin 23:00, morlar 00:00 da çıktı ( arkadaşlar söylemiş zaten  Smiley ).Sakin süper performans sergiledi, Onur baya enerjikti Cheesy Derken beklenen an geldi çattı Cheesy Şarkıları zaten arkadaşlar dizmişler..Harun abi afişler hakkında bi'şey söyledi " afişler de çok güzel " türümsü, tam olarak hatırlamıyorum.Kerem abi durmadı yerinde hiç, zıp zıp Cheesy Burak abi de yine kıpır kıpırdı, çoşturdu yine herkesi. Harun abinin tam önünde olduğumdan Kerem abiyi görmek pek mümkün olmadı ama olsun göründüğü kadar idare ettim =) Neyse konser bitti, direkt kulise doğru hareket ettik.. Kulise girdik girmesine ama fotoğraf çekilemedik asistan sağolsun ! -ki Harun abi " Tabi çekilelim " demesine rağmen.. Neyse imzalar da yeter..Bir de bazı arkadaşlarımız kuliste Burak abi yoktu demişsiniz evet biz arkadan gidişini gördük Cheesy Atladı arabaya kaçtı Tongue =)

Fotoğrafları şu an ekleyemiyorum, bir sorun var ama eklicem..Gerçi fotodan çok video var ama olsun =)

haktanello 16.03.2008 10:03:26
konser sperdi kulaklarımızın pası silindi   Smiley

bunlar bazıları vdeoları da eklicm bidaa fırsat bulunca

*Pollyanna 16.03.2008 10:04:57
Fotoğraf ve video bakımından da en zengin konser bu oldu sanırsam

morvemervesi 16.03.2008 10:25:58
paylaşım için teşekürler  Wink

basakde 16.03.2008 11:08:54
bunlar da benim çektiklerimmmm Grin Grin Grin

kaygusuz 16.03.2008 12:10:24
sağol başak çok güzeller..

Mavi_cadı 16.03.2008 12:12:22
fotoğraflar çok güzel keşke ben de orada olsaydım fotorafı gördüm bunada şükür ama provada harun abinin soylediği çok komiiğime gitti ben orada olsaydım fena gülürdüm ama kesin onlarldanda bi güzel fırçayı yerdim heralde Grin

rumeysa 16.03.2008 12:21:44
Fotograflar cok güzel.. Tesekkür ederiz..
Bir bize kismet olmadi mvö konseri.. Cry

Asi_GuzeL 16.03.2008 12:47:30
cok tesekkürler paylasimlar harika arkadaslar

Birgül 16.03.2008 16:21:20
çok güzelmiş fotolar.çok sağolun arkadaşlar. Wink

kübeva_h 16.03.2008 16:31:02
aayyy teşekkürler arkadaşlar gitmiş gibi oldum yaaa çok sağolun Cheesy

rainbow 16.03.2008 17:35:10
fotoğraf bakımından en bereketli konserimiz oldu sanırım forumcana Cheesy teşekkürler herkeslere (:

charmed 16.03.2008 17:54:13
birde istanbulda çok konser oluyor ne kadar sanşlısınız dersiniz siz daha sanşlısınız bee, biz bi kere bile istanbullular olarak gidemedik yirmi beş kişi Sad en kalabalık yirmi hazirandaki konserdi galiba neyse..
maşallah çok eğlenmişsiniz fotoğraflar da gğzelmiş, çok fazla kişi gidince bir çok açıdan fotoğrafa sahip olduk, ne hoş..
harun tekin'in siteye göz atması da iyi olmuş bizi takip etsinler biz onlar için varız =)
bir de istanbuldakiler, istanbuldaki ilk konsere  EN AZ otuz kişi gitmezsek ağlarım, kıskandım yani  Grin

rainbow 16.03.2008 17:56:26
katılıyorum hazal Cheesy istanbul'daki arkadaşlara şimdiden duyurulur Wink
ayrıca bu aralar izmir dışında bir yerlerede gitse morlar hiç fena olmaz ama şu eurovisiondan dolayı zor gibi ya neyse..

Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [ 12 ] 13 14 15