Biraz geç oldu sanırım ama anca girebildim evden foruma..
Süper bir konserdi yine..Baya erken gittik kızlarla..Saat 16:30 gibi ordaydık..Tam kapıya dikildik bekliyoduk , beyaz bir araba dayandı kapıya.Sakin sandık ama kapıdan Burak abi inince şok olduk biraz Teker teker " merhaba " diyerek geçtiler önümüzden..Harun baya neşeli bir şekilde dedi orası ayrı Sonra provalarına girdik.Gizem'in de dediği gibi aralarında çok neşeli diyaloglar geçti =) " Neşeli ol ki genç kalasın " ı söylemeye başladılar birden ve yine Gizem'in de söylediği gibi Harun abinin " Isıh yok mu Isıh " demesi üzerine ordaki duvara yaslandık, zor tuttuk kahkaha atmamak için Bir de " Mikrofon kafama çarptı " dedi orda çok şekerdi Ses kaydı var, upload etmeye çalışıcam =) En son " Deli " nin provasını yapıyolardı diye hatırlıyorum..Sonra bi'şeyler atıştırdık ve döndük..Provadan çıktılar ( buranın da videosu var ama çok karanlık, pek belli olmuyor ) Harun abi kapıdan çıkmadan önce içeri kısımda zıplayarak telefonla konuşuyordu ..Neyse işte atladılar arabaya gittiler =) Sakin geldi sonra, Soner abi çok şekerdi biraz lafladık =) Biraz daha bekledikten sonra fandan arkadaşlar geldi, fotoğraf falan çekildik.İçeri erken aldılar ama baya bekledik..En öndeydik ama baya sıkıştık.Sakin 23:00, morlar 00:00 da çıktı ( arkadaşlar söylemiş zaten ).Sakin süper performans sergiledi, Onur baya enerjikti Derken beklenen an geldi çattı Şarkıları zaten arkadaşlar dizmişler..Harun abi afişler hakkında bi'şey söyledi " afişler de çok güzel " türümsü, tam olarak hatırlamıyorum.Kerem abi durmadı yerinde hiç, zıp zıp Burak abi de yine kıpır kıpırdı, çoşturdu yine herkesi. Harun abinin tam önünde olduğumdan Kerem abiyi görmek pek mümkün olmadı ama olsun göründüğü kadar idare ettim =) Neyse konser bitti, direkt kulise doğru hareket ettik.. Kulise girdik girmesine ama fotoğraf çekilemedik asistan sağolsun ! -ki Harun abi " Tabi çekilelim " demesine rağmen.. Neyse imzalar da yeter..Bir de bazı arkadaşlarımız kuliste Burak abi yoktu demişsiniz evet biz arkadan gidişini gördük Atladı arabaya kaçtı =)
Fotoğrafları şu an ekleyemiyorum, bir sorun var ama eklicem..Gerçi fotodan çok video var ama olsun =)
|