|
||
katılıyorum hazal istanbul'daki arkadaşlara şimdiden duyurulur ![]() ayrıca bu aralar izmir dışında bir yerlerede gitse morlar hiç fena olmaz ama şu eurovisiondan dolayı zor gibi ya neyse.. |
||
|
||
konser muhteşemdi.mor ve ötesi yine müthişti!sakin de çok güzeldi.bana anlatılacak bir şey kalmamış.her şey harikaydı.
|
||
|
||
birde istanbulda çok konser oluyor ne kadar sanşlısınız dersiniz siz daha sanşlısınız bee, biz bi kere bile istanbullular olarak gidemedik yirmi beş kişi en kalabalık yirmi hazirandaki konserdi galiba neyse..maşallah çok eğlenmişsiniz fotoğraflar da gğzelmiş, çok fazla kişi gidince bir çok açıdan fotoğrafa sahip olduk, ne hoş.. harun tekin'in siteye göz atması da iyi olmuş bizi takip etsinler biz onlar için varız =) bir de istanbuldakiler, istanbuldaki ilk konsere EN AZ otuz kişi gitmezsek ağlarım, kıskandım yani ![]() ya bencede kıskandım gerçi büyük ihtimalle ben gidemem ama olsun siz gidin 30 kişi olun onada şükür en azından bol resim oluyor.
|
||
|
||
offff ya bende gıdemedım cok uzuluyorum 28 ekımdekıne gıtmıstım ama bu seferkı daha guzel olmus...o konserde kulıse gırememıstım bu konserde baya gıren olmus kıskandım valla.. ayrıca fotograflar ıcın cok cok tesekkurler
|
||
|
||
melisim herşeyi anlatmış zaten maşşallah o kadar uzun yorum bana pek söyleyecek birşeyde kalmamış zaten birlikteydik...evet gerçekten en bereketli konser sanırım ne kadar çok giden olmuş fandan..ya da konsere gidip beğenip üye olanlar..çünkü yeni üyelerde görüyorum..kardeşliğimiz büyüyor...<3
|
||
|
||
kıskanıyorum ama harun abi gerçekten bu yorumları okuyormu
|
||
|
||
söylemeyi unuttum..harun abi provalarda "edepsiz komedya"yı (sakin) söyledi birazz..aha dedim n'oluyoruz ama çok tatlı söylediii
|
||
|
||
offff ya bende gıdemedım cok uzuluyorum 27 ekimdi o konser 28 ekımdekıne gıtmıstım ama bu seferkı daha guzel olmus...o konserde kulıse gırememıstım bu konserde baya gıren olmus kıskandım valla.. ayrıca fotograflar ıcın cok cok tesekkurler ![]() hata bulmak için söylemedim o gün ilk tanışmamdı mvöylede çok özel yanii =)
|
||
|
||
gidemedim ben +18 yas sınırı var diye bilet almadım ama sanırım yokmus...peki neden siteye yanlıs bilgi veriyorlar anlamadım amaç ne yani ???ama gitmiş kadar oldum sagolun arkadaşlar resimler icin ama videoda isteriz
|
||
|
||
bencede şükredelim bende öyle oldum ya resimler olmasaydı çok çok teşekkür ederiz video da bekliyoruz
|
||
|
||
bişi soracam acaba kosere kapalıların girmesi yasak mı
|
||
|
||
bişi soracam acaba kosere kapalıların girmesi yasak mı ![]() hayır. hiç bir konserde böyle birşey olması mümkün değil
|
||
|
||
ohhh rahatladım :Distanbulda olursa(inş.olur)mutlaka gidecem yaş sınırı da olmazsa tabi olursa bi büyüğümle girerim
|
||
|
||
| çünkü ben kapalıyım onun için sormuştum | ||
|
||
| anladım canım. tekrar ediyorum öyle birşey söz konusu değil (: neyse, konudan devam ediniz.. |
||