|
||
ne güzelmis tesekkürler bilgi icin
|
||
|
||
![]() buyrun pankart |
||
|
||
| sağol emrah abi. | ||
|
||
tesekkürler pankart cok güzel olmus
|
||
|
||
afişin üstünde www.morveotesifan.com yazıyor..sitemizin linki var yani..böyle 3tane alt alta yansımalı gibi..güzel... evet getirecegim.
ismailcim her konserde yanımızda olacak değil mi? |
||
|
||
yakışır ismail konserde kopardın bizi zaten ![]() özellikle su muhabbeti beni gülmekten öldürdü ![]() ama sahne önünde millet ezilcekti ya bu arada ben haktan hatırlamazsın belki
|
||
|
||
| abi MOR VE ÖTESİ izmir 'i salladı.süper olduk.yav,gelemeyenler bence bir sonrakine kesin gelsinler.kuliste çok güzel dakikalar geçirdik tavsiye ederim:d ismail abi benim afiş nasıldı iki tane olan vardı bir yorum yap yav ![]() UMUDUN UMUTSUZLUĞUNLA ÖPÜŞÜNCE, BELKİLERİN DE TÜKENMİŞSE, GEL BENİMLE DOSTUM! YOLUMUZ, MOR VE ÖTESİ'NE afişin biri böyleydi. |
||
|
||
| ben koydum onları turancım iki üç sayfa geride var fotoğraflarımız afişler harikaydı zaten harun abi bile begendigine göre. http://www.morveotesifan.com/forum/index.php/topic,19293.120.html buradan bakabilirsin. |
||
|
||
| ismail ya abi süpersin sen bak bir dahaki konserde neler yapacağız neler! ne kadar çok kişi gitmiş ya o sözleri ben yazdım o afişe kardeşş! sigara da benim yanlışlıkla çıktı o ..şu 3.resimdeki sözler ne güzelmiş ..sigara hariç ![]()
|
||
|
||
| offf varya şu fotografları gördükce içim gidiyor.....süper ya... | ||
|
||
abi MOR VE ÖTESİ izmir 'i salladı.süper olduk.yav,gelemeyenler bence bir sonrakine kesin gelsinler.kuliste çok güzel dakikalar geçirdik tavsiye ederim:d oofff senin afiş afetti zatenn..sözler falan ben bayılmıştım yanii ismail abi benim afiş nasıldı iki tane olan vardı bir yorum yap yav ![]() UMUDUN UMUTSUZLUĞUNLA ÖPÜŞÜNCE, BELKİLERİN DE TÜKENMİŞSE, GEL BENİMLE DOSTUM! YOLUMUZ, MOR VE ÖTESİ'NE afişin biri böyleydi.
|
||
|
||
Evet baya bir beğeni toplamıştı Cidden emeğine sağlık (:Ah ne çabuk geldi-geçti ya =/ |
||
|
||
etkisi hala üzerimde kurtulmuş değilim...
|
||
|
||
hangimiz unutabildik ki İsmaill
|
||
|
||
Evet hangimiz ?
|
||