|
||
| ya inşallah süper olacak benim ilk konserim o yüzden çok sevinçliyim coşacam yaaa | ||
|
||
| valla her zamanki gibi harika olacak... | ||
|
||
| kesin gidemiyorum... Zaten ankarada oturuyorum.. birde yaş sınırı.. yalan oldu yani
|
||
|
||
| ya gercekten 14mattakı konserde +18yas sınırı varmı?bılen cevap verırse cok sevinirım.. | ||
|
||
ya gercekten 14marttakı konserde +18yas sınırı varmı?bılen cevap verırse cok senırım.. evet var =) |
||
|
||
| ya hayat o kadar zormu galiba konsere gelemicem yaaaa kahretsin.öööööööööööff |
||
|
||
| Allah'ım yardım et bana yaaa | ||
|
||
herhangi bir aksilik çıkmazsa ordayım
|
||
|
||
| ASLINDA BİR BULUŞMA DÜZENLEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM AMA GELEMİYECEKLERİN SAYISI FAZLA GELECEKLER BARİ BANA BİR Ö.M ATSINDA BULUŞMA YAPALIM ARKADAŞLAR. | ||
|
||
| mekanın yanında yıkık dökük bir yer var. önceden gidenler varsa bilirler orada buluşulabilinir aslında ? | ||
|
||
herşey üstüste gelmek zorundamı... gidemiyorummm... ![]() |
||
|
||
mekanın yanında yıkık dökük bir yer var. önceden gidenler varsa bilirler orada buluşulabilinir aslında ? orası şart degil aslında bir sürü yer var buluşulacak.örnek.dungeonun önü gibi.
|
||
|
||
| arkadaşlar buluşma yapacaksanız "buluşma ilanları" bölümünü kullanmanızı öneririm.. burda konser hakkında konuşmaya devam ediniz... | ||
|
||
| 14 Mart Cumartesi izmir konseri! mor ve ötesi uzun bir aradan sonra çok özel misafiri, yeni albümü bu hafta çıkacka olan sakin ile birlikte 14 Mart Cuma gecesi İzmir - Ooze Venue'de çalıyor. Eurovision öncesi gerçekleşecek sayılı mor ve ötesi performanslarından biri olan bu konser ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıda yer alıyor. |
||
|
||
| çok gitmek istiyorum ama neden 18 yaş ve üzeri ki;off off ya | ||