|
||
| ya butum ozee wenue konserlerınde +18 yas sınır Var ama bu sfer sıtedede yazıyor Var sanırımyaaa yas sınırı:S:S:S ufufufuf o kadar kısıyı kımlık kontrolu nasıl yapcaklar ya ıslerı yokmu bu adamların!!! |
||
|
||
Varya yemın edıyorum yas sınırı Var Var dıyorlar kapıda kontrol olmucak neyıne bunların +18 yas sınırı yaa :-\delırtırler adamı hıc bı ızmır konserını kacırmamısım ılk bumu olAcak: ![]() Türkçemizi doğru kullanalım! |
||
|
||
| gayette biletleri aldım ve bunu da kacırmayı düsünmüyorum.sorun cıkacağını sanmıyorum yas konusunda.. | ||
|
||
| ya genelde yetkililer alıyor.bir sorun olmaz diye düşünüyorum. | ||
|
||
mor ve ötesi'nin 18 yaş altında çok dinleyicisi var.yaş sınırı çok saçma ama sorun çıkmaz bence de.hep beraber gireriz içeri.o gün gelsin artık ya.
|
||
|
||
Evet geri sayım yapıyoruz
|
||
|
||
| geliyorum geliyoruuumm:) ben de kulise gelmek istiyorum, birlikte cosalım:D süper olacak her zamanki gibi, ilk konserim gibii:D |
||
|
||
yaşş sınırı kiminn umrundaa yıkarım valla orayıı geri sayımmmm son 4 (!)
|
||
|
||
bugünü sayma 3 gün kaldı.
|
||
|
||
bugünü sayma 3 gün kaldı. hakikaten öyle şurada 3 gün kaldı dayanamıyorum.
![]() |
||
|
||
| ya arkadaşlar aranızda izmirli olan birisi varsa bana yardımcı olabilirmi bende konsere gelmek istiyorum ama ortamı bilmiyorum orda sabahlamam lazım yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim |
||
|
||
| bu konser kesin müthiş olacak. gazetede okumuştum. Mor ve ötesi nin süprizi var felan diyordu. arkadaşlar bizi fotoğraf ve videosuz bırakmayın. | ||
|
||
| bol bol fotograf çekecegim zaten. |
||
|
||
bu konser kesin müthiş olacak. gazetede okumuştum. Mor ve ötesi nin süprizi var felan diyordu. arkadaşlar bizi fotoğraf ve videosuz bırakmayın. sürpriz mi varmış?oo çok güzel.tabii ki de bol bol fotoğraf ve video çekeceğiz.
|
||
|
||
bnde ordayım....en önde olucam;büyük bi ihtimal masada olucam... ...deliler gibi bagırıcam...umarım ''23'' şarkısını çalarlar:S.....o şarkıyı çalmaları için ne gerekiosa yapıcam gerekirse içki bile göndericem...neyse şimdiden iyi eglenceler hepimize:D..MVÖ....
|
||