|
||
bnde ordayım....en önde olucam;büyük bi ihtimal masada olucam... ...deliler gibi bagırıcam...umarım ''23'' şarkısını çalarlar:S.....o şarkıyı çalmaları için ne gerekiosa yapıcam gerekirse içki bile göndericem...neyse şimdiden iyi eglenceler hepimize:D..MVÖ....
|
||
|
||
bnde ordayım....en önde olucam;büyük bi ihtimal masada olucam... 23 23 diye bağırırız.içki içmesinler gerek yok bence. ...deliler gibi bagırıcam...umarım ''23'' şarkısını çalarlar:S.....o şarkıyı çalmaları için ne gerekiosa yapıcam gerekirse içki bile göndericem...neyse şimdiden iyi eglenceler hepimize:D..MVÖ.... bizi kırmazlar zaten.
|
||
|
||
| ya bende bir arkadaşla orda olcam ama ikimizde 17 yaşındayız nasıl olcak ?? | ||
|
||
| Yaş sorun olmaz, sanmıyorum.. | ||
|
||
olursa yıkarız orayıı
|
||
|
||
Zuahah yaparız valla Yakarızzz uleenn =]
|
||
|
||
ben çekinmem valla yıkarız hep beraber. mor ve ötesi fanlarıyla uğraşmasınlar!
|
||
|
||
Evet delilerle uğraşılmaz
|
||
|
||
evt yaa 23 23 die bagırız hep beraber... ...cok seviorum o şarkıyı cünkü...teşekkürler bu arada...
|
||
|
||
giden arkadaşlara iyi eğlenceler bol bol fotograf ve video bekliyoruz...
|
||
|
||
| çok güzel olacak konser eminim ve bol bol fotograf söz. | ||
|
||
| ooze venue ye yakın 24 saat açık çorbacı var:) isteyeni oraya bırakırız konser çıkışı ben buluşmada olacagım buyuk ihtimalle tanışır görüşürüz zaten | ||
|
||
| arkadaslar yas sınırı var yazıyor ama normalde ozze konserlerının hepsınde var yas sınırı ama bu sefer sıteyede yazmıslar:S:S anlamadım yas sınırı olanılır bence dıkkat edın bıletlerınız yanmaz ınsallah . |
||
|
||
| egerki yaş sınırı olmazsa kapıda ben evde cinnet gecırırım kesın | ||
|
||
| merak etme ozze venue genelde alıyor hatta hep alıyor. | ||