|
||
benim girişini en çok sevdiğim şarkı şebnem ferah ın babam oğlum şarkısı girişi harika ya
|
||
|
||
muse- plug in baby.. ![]() |
||
|
||
| girişi a-rock olan bütün şarkıları beğeniyorum ben.burdan bile kaderimi anlayabiliyorum. | ||
|
||
| opeth'in to bid you farewell şarkısının girişi çok hoş bir derdim var introsu ztn harika bi de smoke on the water parçası çok güzel |
||
|
||
| sevda çiçeği cambaz darbe bdv son deneme |
||
|
||
| R.H.C.P = i coul die for you coldplay = fix you METALLICA = one mor ve ötesi = dişi zamiri, cambazi son deneme |
||
|
||
R.H.C.P = i coul die for you
coldplay = fix you METALLICA = one mor ve ötesi = dişi zamiri, cambazi son deneme |
||
|
||
| 1. mor ve ötesi - cambaz 2. mor ve ötesi - bir derdim var 3. mor ve ötesi - uyan 4. linkin park - place for my head 5. mor ve ötesi - büyük düşler ve gerisi karışık bi sırayla: chevelle: family system, closure mor ve ötesi: gül kendine, orda durma, ne, kördüğüm, parti, dişi zamiri, güneye giderken, rüya, sevda çiçeği system of a down: kill rock n roll, mr jack, holy mountains, she s like heroin, soldier side, ego brain, radio/video, toxcity, my chemical romance: the sharpest lives, welcome to the black parade, cancer, Mama(*), famous last words, demolition lovers, heaven help us, to the end, you know what they do to guys like us in prison, song2 (*) the used: greener with the scenery, I am a fake(müzik diil ama hoşuma gidiyo), candan erçetin: korkarım, greenday: letterbomb ( ), hitchin' a ridemarilyn manson: get your gun, the reflecting god, muse: apocalypse please, assassin, bliss, in your world(*), darkshines(*), plug in baby, sing for absolution, stockholm syndrome, sunburn(*), placebo: infra-red, queen: we will rock you radiohead: street spirit, the trickster, paranoid android, simple plan: welcome to my life teoman: gönülçelen, istanbul'da sonbahar, duş, ceza: gece gündüz karışmaz, hasat zamanı, hiza ve nizam yok, komedyenler iş başında, bu rap muharebe, ben ağlamazken, feyz al, hadi bize bağlan, linkin park: forgotten, serj tankian: sky is over uzun bi liste oldu ya |
||
|
||
| cambaz serseri küçük sevgilim şirket darbe aşk içinde yaz yaz yaz Sebnem Ferah - çakıl Taşları Green Day - Warning Sum 41 - Pieces The sounds - Seven days a week Linkin Park - Somewhere I Belong |
||
|
||
| cambaz şirket deli;) kırmızı rugan ayakkabılar_şebnem ferah babam oğlum_şebnem ferah kendimden geriye_çilekeş yetmiyor_çilekeş şimdilik aklıma gelenler bunlar ![]() |
||
|
||
| Mor ve Ötesi - Şirket Mor ve Ötesi - Bir Derdim Var Emre Aydın - Unut Gittigin Bir Yerde The sounds - Seven days a week Kings of Leon - Red Morning Lost In Suburbia - Love Will Always Lead You Home Linkin Park - Somewhere I Belong Green Day - Warning Green Day-St Jimmy Green Day - I Fought The Law Placebo - Every Me and Every You |
||
|
||
| ilk aklıma gelen YAVUZ ÇETİN - Yaşamak İstemem Artık Aranızda sonrası; MOR VE ÖTESİ- Sevda Çiçeği DUMAN- Bu Akşam DUMAN- Her Şeyi Yak MUSE- Starlight MOR VE ÖTESİ- Cambaz MANGA- Sakın Bana YÜKSEK SADAKAT- Aklımın İplerini Saldım BADEM & ÖZLEM TEKİN -Kalpsiz |
||
|
||
| avril lavigne_sk8er boi hot green day_american ıdiot metallica_fuel good chorlatte_the river metallica_the inforgiven emre aydın_afili yalnızlık linkin park_what I've done gripin emre aydın_sensiz istanbul'a düşmanım pek dinlemesemde ![]() jennifer lopez_get right |
||
|
||
| bir sürü var ama paranoid android-radiohead babam oğlum-şebnem ferah yosma-kurban cambaz-mvö darbe-mvö motor-malt olympos-direc-t bdv-mvö(pek kısa oldu bu )bodysnatchers-radiohead ........... |
||
|
||
| Mor ve ötesi - Parti - Bir derdim var - Cambaz - Daha mutlu olamam - Sirket Sebnem Ferah - cakil taslari - sil bastan - Mayin tarlasi Duman - Aman Aman - Beni yak herseyi yak (sezen aksu sarkisi, rock versiyonu daha cok hosuma gitti) Manga ile Göksel düeti : bitti rüya Redd - Mutlu olmak icin - Hala ask var mi? Badem - Özlem Tekin ile düet: Kalpsiz - Sen aglama Özlem Tekin - Daglari deldim - aska dair Zakkum ile Teomanin düeti: Zehr-i Zakkum Teoman - paramparca Baris Akarsu - Kimdir O Zülfü Livaneli - Odam kirec tutmuyor (bir Zülfü Livaneli sarkisi degildir ama onun agizindan dinlemek bir baska oluyor!) - Günes topla benim icin Ücnoktabir -Barda simdilik aklima gelen bunlar ama biliyorum ki bircok sarkinin girisleri cok güzel, bence sarkinin en önemli bölümlerden birisi.....tabi nakaratida unutmamak gerekiyor! Listemde bulunan tüm sarkilari dinlemenizi tavsiye ederim simdiye kadar dinlemediyseniz eger (kücük bir ihtimal!!!) ![]() |
||