|
||
| Deli vardar ovasıı vardar ovası on numara..
|
||
|
||
| Küçük sevgilim... | ||
|
||
deli, sil baştan, okyanus, küçük sevgilim, yaz yaz yaaz, cambaaaz, bir derdim var
|
||
|
||
| linkin park-what i've done;shadow of the day evenasance-going under mfö-benim hala umudum var |
||
|
||
ben en çok muse 'un introlarını seviyorum ayıramam şarkılarını ama çok severim yani
|
||
|
||
| Linkin Park-Numb(En çok) CELLULAR(Film müziği-Saundtrack) ÇILDIRIN!(GALATASARAY MARŞI) Mor ve Ötesi-Aşk içinde Mor ve Ötesi-Deli Mor ve Ötesi-Küçük sevgilim Eurovision 2008 Greece - Secret combination BLUE-All Rise BLUE-Signed,Saled, Delivered I'm Yours BLUE- Sorry seems to be the hardest word BLUE-U Make Me Wanna BLUE-Guilty Yalın-Bir Bakmışsın Yalın-Bu nasıl cumhuriyet Pinhani-Haftanın sonu Pinhani-Ben nasıl büyük adam olacağım? Black Eyed Peas - My Humps Michael Jackson-Billie Jean(Aslında dinlemem ama başı güzel.Bir arkadaşım başının dansını yapıyodu süper )Başka aklıma gelmiyor ![]() |
||
|
||
| mvö-gece,şarkıcı çocuk... sakin-denek hayatım placebo-post blue |
||
|
||
| mor ve ötesi bir derdim var( bu şarkının girişi sonu herşeyi çok güzel) mor ve ötesi cambaz ilk müzik süpper mor ve ötesi gece placebo meds emre aydın dayan yalnızlığım /unutgittiğin bi yerde |
||
|
||
| şu an aklıma gelen 2 şarkı var; hayko cepkin-hüzünle karışık sagopa kajmer-ben hüsrana komşuyum |
||
|
||
darbe hep aynı artı bitişleride güzel
|
||
|
||
| son deneme serseri saklama |
||
|
||
| mor ve ötesi-cambaz mor ve ötesi-büyük düşler mor ve ötesi-sevda çiçeği mor ve ötesi-güneye giderken children of bodom-next in line dream theater-as i am duman-bu akşam kurban-yine malt-gol metallica-nothing else matters metallica-the unforgiven nirvana-smells like teens spirit red hot chili peppers-californication red hot chili peppers-otherside slayer-expendable youth sum 41-in too deep |
||
|
||
cradle of filth&him-sweet dreams ![]() marilyn manson-heart shaped glasses ![]() |
||
|
||
| metallica - one linkin park - what ı've done düş sokağı sakinleri - gayret et güzelim |
||
|
||
ha birde LINKIN PARK - NUMB
|
||