|
||
benim girişini en çok sevdiğim şarkı şebnem ferah ın babam oğlum şarkısı girişi harika ya bunun dahilinde bir derdim var ve okyanus
![]() |
||
|
||
tüm rock şarkılarının girişinini seviyorum ama mor ve ötesi çocuklar ve hayvanların girişi harika bayılıyorum ona
|
||
|
||
| uyan,bir derdim var bi de serseri... | ||
|
||
| bir derdim var.. | ||
|
||
| kurban-hayvan panik-zevk-i hela mvö-parti teo-gönülçelen metallica-fade to black moonspell-awake |
||
|
||
| bir derdim war da güzel ama mvö'nün esinlendiini düşünürsek ben partiyi komple seviyorum | ||
|
||
| gülben ergen-aşk hiç bitmez | ||
|
||
| Muse - Muscle Museum, Showbiz, Sober, Escape, New Born, Bliss (beğenmek değil ölmek), Space Dementia, Plug in Baby, Citizen Erased, Stockholm Syndrome, Falling Away with You, Hysteria, The Small Print, Assassin, Map of the Problematique, Hoodoo, Fury. Travis - My Eyes, Writing to Reach You, Turn, Driftwood, Side, Pipe Dreams, Somewhere Else, Battleships, 3 Times and You Lose. Mor ve Ötesi - Ayıp Olmaz mı?, Az Çok, Bir Derdim Var, Cambaz, Doğru Yanlış, Gece, Güneye Giderken (^^), Parti, Serseri, Sevda Çiçeği, Uyan, Yalnız Şarkı. Franz Ferdinand - 40 Ft, Jacqueline, Take Me Out. Smashing Pumpkins - Today. Gene - London Can You Wait? Norman Bambi - Domino's Summer (^^) |
||
|
||
| 30 Seconds To Mars - Attack Soulidium - Trapped |
||
|
||
| mvö:parti,küçük sevgilim avril:when you are gone
|
||
|
||
| koRn-a.d.i.d.a.s | ||
|
||
| cambaz şirket deli;) SEVDA ÇİÇEĞİ yardım et |
||
|
||
| cambaz cok güzel girişteki müzik cok keyif alıyorum dinlerken | ||
|
||
cambaz şirket küçüksevgilim
|
||
|
||
| children of bodom - silent night bodom night children of bodom - repent pentagram - fly forever çilekeş - Y.O.K, kendimden geriye, yetmiyor mor ve ötesi - kördüğüm , uyan, bir derdim var, sevda çiçeği nirvana - breed, smells like teen spirit, polly duman - bu akşam, seni kendime sakladım şimdilik bu kadarı geldi aklıma |
||