|
||
| mvö cambaz,parti,güneye giderken,kördüğüm şebnem ferah bu aşk fazla sana |
||
|
||
dünyanın en iyi grubu mor ve ötesi'nin bütün şarkıları ![]() bullet for my valentine- room 409 dream theater- octavarium dream theater- constant motion |
||
|
||
| su ara en çok hosuma gidenler peyk - sulu şaka ve evanescence hello .... | ||
|
||
| MOR VE ÖTESİ _ BİR DEDİM VAR MOR VE ÖTESİ- CAMBAZ MOR VE ÖTESİ BÜYÜK DÜŞLER MOR VE ÖTESİ DÜNYA YALAN SÖYLÜYOR |
||
|
||
| Bulutsuzluk Özlemi-Şiliye Özgürlük Bulutsuzluk Özlemi-Felluce-Bağdat Kafe Muse-Times is running out Aylin Aslım-Kayıp Kızlar Cem Karaca-Obur Dünya Mor ve Ötesi-Sessizlik-Mucize-Tvdeki kız-1945 Kurban-Yine-Yok Mogollar-Bişey yapmalı Teoman-Parti Çilekeş-Her Deniz-Akrep-Siyah |
||
|
||
uyannn bir derdim var!!!!!!
|
||
|
||
| AZERI grubu olan "Deyirman-Garabag" MOR-Uyan |
||
|
||
| metallica - blackened, girişi hep beni benden alır. | ||
|
||
Mor Ve Ötesi- Son deneme , Uyan. Şebnem Ferah Okyanus.
|
||
|
||
| şebo emre aydın ve tabiki en başta mvö nün bütün şarkıları benim bir numaram | ||
|
||
| m9or ve otesi- gece - bir derdim var sebnem ferah- sigara- yagmurlar- ay |
||
|
||
Güneye giderken , Duman- bu akşam , Şebnem Ferah - mayın tarlası
|
||
|
||
kesinlikle partiii
|
||
|
||
girişini en begendigim sarkılar,mor ve ötesinin tüm sarkıları,teoman'ın "kupa kızı sinek valesi ", "renkli rüyalar oteli" ve "paramparça",özlem tekin'den çok var,ama en çok begendiklerim "hep yek" ve "cinayet",şebo'dan,"sigara" ve "sil baştan",barış akarsu'dan "kimdir o?",ceza'dan "rapstar",Tarkan'dan "kış güneşi" ve "ikimizin yerine veee tabi en çok sevdiğim Justin Timberlake at Madonna'dan "Four Munites"
|
||
|
||
| Hayat,Küçük Sevgilim. Bir de geçenlerde dikkatimi çekti Manga'nın Yalan şarkısıyla,Morların Hayat şarkısının başlayışları çok benziyo inanmıyosanız bakın
|
||