|
||
| az yazmıstım devamını getireyim aslı:kördüğüm ve yardımcı olmuyor hayko cepkin: siren duman: her şeyi yak emre aydın: belki bir gün özlersin devamı gelcek ama aklımda su an bunlar var... |
||
|
||
| linkin park=no more sorrow | ||
|
||
| muse- plug in baby my dying bride- a kiss to remember radiohead-creep |
||
|
||
| çilekeş_körpe | ||
|
||
| Sertab Erener-Masal | ||
|
||
| kurban yosma duman ah,geçmiş olsun,bal,oje ve bu akşam mvö:yalnız şarkı,az çok,kesinlikle ve kesinlikle cambaz büyük düşler biticeni sanmıyorum x) |
||
|
||
| saymakla bitmez bir kaç tane söyleyim linkin park-faint -what ı've done -given up mvö-cambaz -deli muse-supermassive black hole avril lavigne-losing grip -when you're gone -skater boy şebnem ferah-çocukken sahip olduğum kırmızı rugan ayakkabılar |
||
|
||
| aklıma badem&özlem tekin-kalpsiz bide haluk levent-akşamüstü bide mvö-cambaz geliyo başka da gelmiyo.. | ||
|
||
| kurban-yosma mor ve ötesi-cambaz,sevda çiceği,şirket teoman-zamparanın ölümü2,dursun dünya |
||
|
||
| MOR VE ÖTESİ'nden büyük düşler, gece, ayıp olmaz mı? evanescence'den everybodys fool, lies, taking over me korn'dan evolution linkin park'dan papercut daha bir sürü vardır ama en iyileri bunlar bencee
|
||
|
||
| tabikide mor ve ötesi deli aranıyor sahibi ruhumun tam yerine mi düştüm....... |
||
|
||
| saymakla bitmrz ama::: m.v.ö.>ayıp olmazmı,sevda çiçeği,cambaz!!..... 110>tuzak,f1-2,çocuk parkı...... duman>yürekten çilekeş>körpe ........................
|
||
|
||
| METALLİCA nın nothing alls mathers parçasının girişine baylırım | ||
|
||
| serseri sevda çiçeği kördüğüm büyük düşler ayıp olmaz mı orda durma gül kendine 23 ne... can kırıkları çocukken sahp olduğum kırmızı rugan... 1000 in the eastland ıkarus başarsa... güneye giderken beynim zonkluyor |
||
|
||
mor ve ötesi__cambaz,gece,darbe ,bir derdim var,sevda çiçeği,23 ![]() |
||