|
||
| mor ve ötesi=şirket,cambaz,uyan,güneye giderken,DELİ...(SAYMAKLA BİTMEZ) şebnem ferah=mayın tarlası,can kırıkları,silbaştan green day=american idiot,holiday muse=starlight badem=sen ağlama finger eleven=paralyzer |
||
|
||
| kış geliyor,uyan,çocuklar ve hayvanlar,büyük düşler,şirket,serseri,aşk içinde deli,saklama amaan ne sayıyorum ki mor ve ötesi'nin tüm şarkılarının girişlerine bayılıyorum!!kalıplar bi harika açıkçası..
|
||
|
||
Nirvana-My girl çok hoşuma gidiyor ya klasik geri ama ...
|
||
|
||
| Demir Demirkan_Hayat Nedir? Mor ve Ötesi_Cambaz |
||
|
||
| MOR VE OTESİnin bütün şarkı girişlerine zaten bayılıyorum.Onun haricinde: zakkum:hipokondriyak zakkum:zehr-i zakkum zakkum:ahtapotlar |
||
|
||
MOR VE OTESİnin bütün şarkı girişlerine zaten bayılıyorum.Onun haricinde: aynen ben bir de placebo'nun özellikle where is my mind şarkısının girşine bayılıyorum zakkum:hipokondriyak zakkum:zehr-i zakkum zakkum:ahtapotlar
|
||
|
||
| muse-sing for absolution,hysteria,stockholm syndrome,sunburn green day-american idiot placebo-pure morning,every me and every you radiohead-paranoid android led zeppelin-heart breaker MVÖ-cambaz,darbe,kış geliyor pearl jam-world wide suicide teoman-paramparca sebnem ferah-nasıl inanırım sana duman-kırmış kalbini,özgürlüğün ülkesi |
||
|
||
| Red Hot Chilli Peppers : Californication, Around the World Mor ve Ötesi : Cambaz, Bir Derdim Var, Şirket, Parti, Güneye Giderken Grup 84 : Ölürüm Hasretinle Avril Lavigne : Nobodoy's Home Marilyn Manson : Sweet Dreams (Sırf bu şarkının girişi için bile Marilyn Manson hayranı olabilirim) Teoman : Kupa Kızı ve Sinek Valesi |
||
|
||
| Mor ve Ötesi: Cambaz, Bir Derdim Var, Ask Icinde, Dünya Yalan Söylüyor, Sirket, Ayip Olmaz Mi, Güneye Giderken Sebnem Ferah: Vazgectim Dünyadan, Deli Kizim Uyan, Sil Bastan, Mayin Tarlasi, Sigara Duman: Her Seyi Yak, Aman Aman, Haberin Yok Ölüyorum |
||
|
||
| My Chemical Romance-Famous Last Words My Chemical Romance-Welcome To The Black Parade Mor ve Ötesi-Kördüğüm Placebo-Meds |
||
|
||
mor ve ötesinin bütün şarkıları (taptığım için söylemiyorum )malt deprem .............. |
||
|
||
| My Chemical Romance-I Don't Love You My Chemical Romance-This is How I Diseppear |
||
|
||
| morveötesi-cambaz şebnem ferah-babam oğlum |
||
|
||
| teoman-dursun dünya ilk aklıma gelen buyduu | ||
|
||
cradle of filth&him-sweet dreams acayip takmış durumdayım bu şarkıya.
|
||