|
||
| muse-space dementia | ||
|
||
muse-space dementia O da süper.. |
||
|
||
| mor ve ötesi:bir derdim var linkin park : nobody's listening duman:herşeyi yak |
||
|
||
| yardım et bi de durma öyle | ||
|
||
| mor ve ötesi-kış geliyor | ||
|
||
| serseri,uyan,saklama,çocuklar ve hayvanlar | ||
|
||
| Şebnem Ferah: Durma Mor ve Ötesi: Bir Derdim var |
||
|
||
| Orgy ft. KoRn - Hell In Your Eyes Slipknot ft. KoRn - Queen Of The Damned Mor ve Ötesi - Re ve tabi Sevda Çiçeği |
||
|
||
| muse-new born | ||
|
||
| apocalyptica-i don't care girişi rahatlatıyor beni eğer viyolonsel çalabilseydim, bu girişi mutlaka çalmak isterdim.
|
||
|
||
| Hepsi birbirinden güzel... 1)Mor ve Ötesi-Cambaz 2) '' '' '' -Sevda Çiçeği 3) '' '' '' -Yaz Yaz Yaz 4) '' '' '' -Ayıp Olmaz mı? 5) '' '' '' -Bırakmazlar Yakamı 6) '' '' '' -Parti 7) '' '' '' -Benim Küçük Sevgilim '' '' '' -Bir Derdim Var 9) '' '' '' -Deli 10)Şebnem Ferah-Sil Baştan |
||
|
||
| Pardon unutmuşum ;DBirde LİNKİN PARK-GİVEN UP | ||
|
||
| mor ve ötesi-cambaz,bir derdim var,sevda çiçeği,darbe,şirket maNga-bitti rüya duman-ah çilekeş-y.o.k. |
||
|
||
| mor ve otesi -guneye gıderken -cambaz -kucuk sevgılım -bır derdım var -az çok -kordugum -serseı -daha mutlu olamammmmmmmm ......................... sebnem ferah -mayın tarlası -sıl bastan -bu ask fazla sana -yagmurlar -gunaydın sevgılım .................... (varda var hangısını sayım abi yaaa)
|
||
|
||
| mor ve ötesi_darbe pentegram_ölümlü şebnem ferah_babam oğlum aslı_gitmiş gibisin |
||