|
||
| Kıskançlık hakkındaki düşünceleriniz neler? Kıskançmısınızdır? Kıskanmayı ve kıskanılmayı severmisiniz?? Ben kıskanmanın yani aşırı derece kıskançlığın (örn:onu giyme bunla gezme tarzında) psikolojik bir sorun oldugunu düşünüyorum ve bence kıskançlık güvensizlikten gelir.Tabi ki tatlı ksıkançlıklarda olur fakat aşırı derece kıskançlığın alemi yoktur bence. Pek kıskanmam ve kıskanç değilimdir.Kıskanılmayıda pek sevmem ben.. Sizin düşünceleriniz neler? |
||
|
||
| sevgi ve güven tamsa kıskançlık sıfırdır.o halde kıskançlık olması için sevgi ve güven den birisinin tam olmaması gerekir .neyse çok bilimsel oldu.kısaca saçmalıktır | ||
|
||
| kıskançlığı pek sevmem her insanda vardır kıskançlık | ||
|
||
| ben de biraz kiskancim dir kiskanmayi sevmem zaten soylemem ama kiskanilmayi severim cunki eger kiskaniyorsa demeki sizi seviyor!!! |
||
|
||
| bencede guvensızlıkten dogan bı duygu kıskanılmayı sevmem kucukken kardesımı kıskandıgımı soylerler (o da kucukken)
|
||
|
||
valla ben kıskancımdır ama aşık olduğum kişiyi kıskanırım herkesi değil çok fena kıskanırım hemde ama pek belli etmem
|
||
|
||
valla ben kıskancımdır ama aşık olduğum kişiyi kıskanırım herkesi değil öfff ya bende çok pis kıskancımdır var ya çok fena kıskanırım hemde ama pek belli etmem ![]() ..ben mesela hoşlandığım birinin yanında bir kız göriyim hemen yanındayımdır ..çok da başıma gelmiştir aslında ...üfff ya bana ne neden atladım ki hemen buraya..
|
||
|
||
Ya aşırı derecede kıskanç değilimdir ama hassas olduğum konular da vardır tabi ![]() Yani çok fazla değer verdiğim birini,hayatmda önemi çok büyük olan birini başkasıyla mutlu gördüğüm zaman ister istemez moralim bozulur,sinirim bozulur-ki çok yaşadım-.Onun mutluluğu değildir moralimi bozan.Yanındakiyle mutluluğudur,ona bakışlarıdır,sözleridir... Keşke ona baktığı gibi baksa bana,ya da bana bakmıyorsa kimseye öyle bakmasın gibisinden bencillik edebiliyorum bazı kişilerle olan durumlarımda.(kişi desek daha doğru olur)
|
||
|
||
minnacık hatta tükiye şartlarına göre bakarsak hiç kıskanc degilim.
|
||
|
||
minnacık Test edildi onaylandı hatta tükiye şartlarına göre bakarsak hiç kıskanc degilim. Bende türkiyedeki kıskançlık oranlarına göre kıskanç olmuyorum ya.Kıskanmaya üşeniyorum
|
||
|
||
valla ben kıskancımdır ama aşık olduğum kişiyi kıskanırım herkesi değil öfff ya bende çok pis kıskancımdır var ya çok fena kıskanırım hemde ama pek belli etmem ![]() ..ben mesela hoşlandığım birinin yanında bir kız göriyim hemen yanındayımdır ..çok da başıma gelmiştir aslında ...üfff ya bana ne neden atladım ki hemen buraya.. |
||
|
||
bende kiskancimdir, ama icim icimi yesede hic belli etmem ama bu beni dahada icten ice kiskanmami saglar ![]() üfff kötü birsey bu kiskanclik yaa
|
||
|
||
| ya ben cok kiskancimdir.. öyle böyle degil hemde.. sevdigim kisiler benden cok cekiyor zaten.. ![]() cok dogru bulmuyorum acikcasi ama huy iste.. bununla basa cikamiyorum..
|
||
|
||
| kimseyi kıskanmam ama özendiğim arada olur.tabi herşeyede özenmem.gereken şeylere ... | ||
|
||
| herkezde az yada çok vardır bence kıskançlık | ||