mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Psikoloji

Konu: Kıskançlık

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4

merve_mor 20.02.2008 17:24:24
Kıskançlık hakkındaki düşünceleriniz neler?

Kıskançmısınızdır? Kıskanmayı ve kıskanılmayı severmisiniz??

Ben kıskanmanın yani aşırı derece kıskançlığın (örn:onu giyme bunla gezme tarzında) psikolojik bir sorun oldugunu düşünüyorum ve bence kıskançlık güvensizlikten gelir.Tabi ki tatlı ksıkançlıklarda olur fakat aşırı derece kıskançlığın alemi yoktur bence.

Pek kıskanmam ve kıskanç değilimdir.Kıskanılmayıda pek sevmem ben..

Sizin düşünceleriniz neler?

zafer_bergama23 20.02.2008 17:34:30
sevgi ve güven tamsa kıskançlık sıfırdır.o halde kıskançlık olması için sevgi ve güven den birisinin tam olmaması gerekir .neyse çok bilimsel oldu.kısaca saçmalıktır

anarsist 20.02.2008 17:39:55
kıskançlığı pek sevmem her insanda vardır kıskançlık

tubis 21.02.2008 13:58:29
ben de biraz kiskancim dir
kiskanmayi sevmem zaten soylemem  ama kiskanilmayi severim cunki eger kiskaniyorsa demeki sizi seviyor!!!

nisanur 21.02.2008 20:54:08
bencede guvensızlıkten dogan bı duygu
kıskanılmayı sevmem
kucukken kardesımı kıskandıgımı soylerler (o da kucukken)  Cheesy  Cheesy  Cheesy  Cheesy

immortal 21.02.2008 21:04:54
valla ben kıskancımdır ama aşık olduğum kişiyi kıskanırım herkesi değil Cheesy çok fena kıskanırım hemde Cheesy ama pek belli etmem Smiley

deborah 21.02.2008 21:36:32
valla ben kıskancımdır ama aşık olduğum kişiyi kıskanırım herkesi değil Cheesy çok fena kıskanırım hemde Cheesy ama pek belli etmem Smiley
öfff ya bende çok pis kıskancımdır var ya Cheesy..ben mesela hoşlandığım birinin yanında bir kız göriyim hemen yanındayımdır Cheesy..çok da başıma gelmiştir aslında Cheesy...üfff ya bana ne neden atladım ki hemen buraya..

immortal_deniz 23.02.2008 19:53:45
Ya aşırı derecede kıskanç değilimdir ama hassas olduğum konular da vardır tabi Roll Eyes

Yani çok fazla değer verdiğim birini,hayatmda önemi çok büyük olan birini başkasıyla mutlu gördüğüm zaman ister istemez moralim bozulur,sinirim bozulur-ki çok yaşadım-.Onun mutluluğu değildir moralimi bozan.Yanındakiyle mutluluğudur,ona bakışlarıdır,sözleridir... Sad Sad Keşke ona baktığı gibi baksa bana,ya da bana bakmıyorsa kimseye öyle bakmasın gibisinden bencillik edebiliyorum bazı kişilerle olan durumlarımda.(kişi desek daha doğru olur)

ahmet347 23.02.2008 19:55:15
minnacık  Cheesy hatta tükiye şartlarına göre bakarsak hiç kıskanc degilim.

merve_mor 23.02.2008 20:10:35
minnacık  Cheesy hatta tükiye şartlarına göre bakarsak hiç kıskanc degilim.
Test edildi onaylandı  Grin  Tongue Bende türkiyedeki kıskançlık oranlarına göre kıskanç olmuyorum ya.Kıskanmaya üşeniyorum  Grin  Tongue Kiss

AnOrMaL 23.02.2008 22:16:52
öfff ya bende çok pis kıskancımdır var ya Cheesy..ben mesela hoşlandığım birinin yanında bir kız göriyim hemen yanındayımdır Cheesy..çok da başıma gelmiştir aslında Cheesy...üfff ya bana ne neden atladım ki hemen buraya..
bende çook kıskanırım kıskançlığımıda çok belli ederim...

mvo_only4me 23.02.2008 22:30:32
 bende kiskancimdir, ama icim icimi yesede hic belli etmem ama bu beni dahada icten ice kiskanmami saglar Grin
üfff kötü birsey bu kiskanclik yaa Sad

rumeysa 23.02.2008 22:31:38
ya ben cok kiskancimdir.. öyle böyle degil hemde..
sevdigim kisiler benden cok cekiyor zaten.. Grin
cok dogru bulmuyorum acikcasi ama huy iste.. bununla basa cikamiyorum.. Undecided

burakpurple 23.02.2008 22:39:38
kimseyi kıskanmam ama özendiğim arada olur.tabi herşeyede özenmem.gereken şeylere ...

çaLA!!.. 23.02.2008 22:56:20
herkezde az yada çok vardır bence kıskançlık

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4