Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Kıskançlık

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Psikoloji

: Kıskançlık

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ] 4 5

+++KoRn+++ 19.05.2008 11:59:19
Ama sevdiğin insanı kıskanmakta güzel birşey yani.. Smiley
Mesela ben sevgilisini, karısını, kocasını kıskanmayan insanlara şaşıyorum..

belkıs 19.05.2008 12:05:30
benim de kıskançlığım genelde sevgimdendir ama bunun değerini bilmezse o kişi sevgim büyük ölçüde nefrete dönüşüyo ole bişi  Smiley Smiley pek sevmiyorum bu huyumu ama napayım  Cheesy Smiley

derin miray 19.05.2008 12:05:37
Konuyla ilgisi olmayan karşılıklı konuşmaya dayalı mesajlar silnmiştir..

anarsist 19.05.2008 19:02:52
evet ya genellikle olayların tümü kıskançlıktan doğuyor  Tongue
bide kıskanılacak tarafı olmayanlar vardır ya hani sonra kendilerini çok kıskanılan zannederler,en sinirleri de o değil mi sizce de? Grin

Ecm.. 19.05.2008 19:07:32
yerine göre çok kıskancımdır en sevdiğim dostlarımı asla paylaşamam

uyanınartık 19.05.2008 19:20:54
ben kıskancım sanırım sevdiğim insanı çok kıskanırım sevgilim olması şart değil sıra arkadaşımı mesela kismeyle paylaşamam biri ona benden daha yakın davransın küplere binerim.. Embarrassed

+++KoRn+++ 19.05.2008 19:23:47
ben kıskancım sanırım sevdiğim insanı çok kıskanırım sevgilim olması şart değil sıra arkadaşımı mesela kismeyle paylaşamam biri ona benden daha yakın davransın küplere binerim.. Embarrassed

Aynen , " sevgili sıra arkadaşımı" çok severim. canım Aydan'ım benim Smiley
onu bende kimseyle paylaşamam. ve yanımdan asla başka bir yere oturtmam Smiley Grin

mor_deli 19.05.2008 19:24:26
ÇOOOOK kıskancım...
buyüzden çevremdekilerin hep ilgisini görmek ve bilmek isterim ufak bir ilgi başkasında yoğunlaşsın ölürüm yaa onun yerinde olmak istiyorum derim yakınlarıma
ilerde sevgilim olunca ne olur bilmem bana katlanamaz kim katlanırki yaa çekilecek kız değilim herkeste bilir kıskanç olduğumu

morvemervesi 19.05.2008 19:32:42
tipik bir kova üstü akrep olarak akrep burcunun kıskançlık etkisini yoğun bir şekilde taşıyorum,üstelik standartlar ölçüsünün üzerinde, evet kıskancım kıskanıyorum...

Gkce~ea 19.05.2008 19:35:17
kıskançlık deyince aklıma gelen tek şey belli
bir akım var bizim okuldakiler kurmuş ne düşündükleri bile belli olmayan özenti topluluk  Grin
sloganımız ise belli : KISKANANLAR ÇATLASIN  Cheesy Cheesy Cheesy

birderdimvar 19.05.2008 19:36:38
Paranoya bile oluyorsun ...

immortal_deniz 20.05.2008 09:37:11
Aslında kıskançlık "onda değil bende olsun" anlamına gelir. Onda var ama bende de olsuna "imrenmek" denir. Buna bir açıklama getirmek istedim (:

Ben sevgi kıskancıyım. Genelde erkekleri kıskanırım. Mesela babamı, abimi,erkek arkadaşlarımı,sevgilimi.. Belli etmiyim diyorum ama dayanamıyorum. Aşırı tepkiler veriyorum. Nedense buda karşımdakinin hoşuna gitmiyor mu daynamıyorum işte buna O zaman onu boğazlayasımda geliyor (:
Aynı durumdayız Özlem Smiley Ben de fazlasıyla sevgi kıskancıyım.Mesela erkek arkadaşlarımı çok fazla sahiplenirim,ve onlarla yakınlaşmaya çalışan,arası iyi olan kızlara(kendi arkadaş grubumuzdan olmayan) çok sinir olurum bunu da istemeyerek belli ederim.Sevgili,çok değer verilen bir insan,bir abi,çok yakın bir dost...Kız ya da erkek içten içe çok kıskanırım dışarıdan biriyle iyi bir ilişkisini gözlersem.(Ama genelde arkadaş çevremdeki erkek arkadaşlarımı kıskanıyorum fazlasıyla)

KroniKVaKa 04.06.2008 15:32:16
kimi zaman güvensizlikten,kimi zaman paylaşamamaktan kıskanırlar.

delii 04.06.2008 15:47:28
aslında kıskancımdır ama bıraz oyle aşırı decerede diil ve kıskandığımı kesınlıkle bellı etmem

hrn_btl 06.06.2008 08:57:28
benim kıskançlık oranım belli değil bazen çok kıskanırım bazen az

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ] 4 5

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468