|
||
Ama sevdiğin insanı kıskanmakta güzel birşey yani.. ![]() Mesela ben sevgilisini, karısını, kocasını kıskanmayan insanlara şaşıyorum.. |
||
|
||
benim de kıskançlığım genelde sevgimdendir ama bunun değerini bilmezse o kişi sevgim büyük ölçüde nefrete dönüşüyo ole bişi pek sevmiyorum bu huyumu ama napayım
|
||
|
||
| Konuyla ilgisi olmayan karşılıklı konuşmaya dayalı mesajlar silnmiştir.. | ||
|
||
evet ya genellikle olayların tümü kıskançlıktan doğuyor ![]() bide kıskanılacak tarafı olmayanlar vardır ya hani sonra kendilerini çok kıskanılan zannederler,en sinirleri de o değil mi sizce de?
|
||
|
||
| yerine göre çok kıskancımdır en sevdiğim dostlarımı asla paylaşamam | ||
|
||
ben kıskancım sanırım sevdiğim insanı çok kıskanırım sevgilim olması şart değil sıra arkadaşımı mesela kismeyle paylaşamam biri ona benden daha yakın davransın küplere binerim..
|
||
|
||
ben kıskancım sanırım sevdiğim insanı çok kıskanırım sevgilim olması şart değil sıra arkadaşımı mesela kismeyle paylaşamam biri ona benden daha yakın davransın küplere binerim.. ![]() Aynen , " sevgili sıra arkadaşımı" çok severim. canım Aydan'ım benim ![]() onu bende kimseyle paylaşamam. ve yanımdan asla başka bir yere oturtmam
|
||
|
||
| ÇOOOOK kıskancım... buyüzden çevremdekilerin hep ilgisini görmek ve bilmek isterim ufak bir ilgi başkasında yoğunlaşsın ölürüm yaa onun yerinde olmak istiyorum derim yakınlarıma ilerde sevgilim olunca ne olur bilmem bana katlanamaz kim katlanırki yaa çekilecek kız değilim herkeste bilir kıskanç olduğumu |
||
|
||
| tipik bir kova üstü akrep olarak akrep burcunun kıskançlık etkisini yoğun bir şekilde taşıyorum,üstelik standartlar ölçüsünün üzerinde, evet kıskancım kıskanıyorum... | ||
|
||
| kıskançlık deyince aklıma gelen tek şey belli bir akım var bizim okuldakiler kurmuş ne düşündükleri bile belli olmayan özenti topluluk ![]() sloganımız ise belli : KISKANANLAR ÇATLASIN
|
||
|
||
| Paranoya bile oluyorsun ... | ||
|
||
Aslında kıskançlık "onda değil bende olsun" anlamına gelir. Onda var ama bende de olsuna "imrenmek" denir. Buna bir açıklama getirmek istedim (: Aynı durumdayız Özlem Ben sevgi kıskancıyım. Genelde erkekleri kıskanırım. Mesela babamı, abimi,erkek arkadaşlarımı,sevgilimi.. Belli etmiyim diyorum ama dayanamıyorum. Aşırı tepkiler veriyorum. Nedense buda karşımdakinin hoşuna gitmiyor mu daynamıyorum işte buna O zaman onu boğazlayasımda geliyor (: Ben de fazlasıyla sevgi kıskancıyım.Mesela erkek arkadaşlarımı çok fazla sahiplenirim,ve onlarla yakınlaşmaya çalışan,arası iyi olan kızlara(kendi arkadaş grubumuzdan olmayan) çok sinir olurum bunu da istemeyerek belli ederim.Sevgili,çok değer verilen bir insan,bir abi,çok yakın bir dost...Kız ya da erkek içten içe çok kıskanırım dışarıdan biriyle iyi bir ilişkisini gözlersem.(Ama genelde arkadaş çevremdeki erkek arkadaşlarımı kıskanıyorum fazlasıyla)
|
||
|
||
| kimi zaman güvensizlikten,kimi zaman paylaşamamaktan kıskanırlar. | ||
|
||
| aslında kıskancımdır ama bıraz oyle aşırı decerede diil ve kıskandığımı kesınlıkle bellı etmem | ||
|
||
| benim kıskançlık oranım belli değil bazen çok kıskanırım bazen az | ||