|
||
| Arada kıskanıyorum.Belli etmiyorum diye geçiniyordum.Meğer çok belli ediyormuşum. -Rahatsız mıyım bu durumdan? -Hayır ![]() Arada kıskanmak hoş oluyor. Gerçi kıskançlık sebeplerim bile çok saçma benim.
|
||
|
||
| çevremde kıskançlık denilince ilk akla gelen kişi benimdir küçükken kardeşimi ve ablamı şimdide sevdiğim kişileri herkesten kıskanırım :(ouf kötü hemde çok kötü bi huy ama elimde değil | ||
|
||
| Ne kıskancımdır nede kıskandırmayı,kıskanılmayı hiç sevmem | ||
|
||
| ....her şeyin fazlası zarar getirir... kıskançlığın da öyle dengede olduğu sürece ve de bunu dışa pek yansıtmadığı sürece bi sorun yok... | ||
|
||
sadece bazı konularda kıskanç olurum.. ama norlamde kıskanç biri degılımdır.. birilerinin herzaman benı kıskanması rahatsız eder ama bazı durumlarda kıskanılmak güzel oluyor
|
||
|
||
Ben değer verdiğim kişileri somut yada soyut herşeyden kıskanabilirim.. benim de tek kıskançlığım bu.Başka bir kıskançlığım yokVe kıskandığımda da soğuk durmaya özen gösteririm. |
||
|
||
kıskanclık bı nevı guzel bısey cunku her kadın kıskanılmayı sever asırısı olmamak sartıyla hıc kıskanılmadıgınızı dusunun kotu olur bellı yerlerde hem erkek hemde kadın kıskanmalı ama yıne soyluyorum asırısı kotu bu kıskanclıgıda gecıyo tuhaf bı durum yanı degısık kıskanclıgın asırı derecesını cogu ınsan guvensızlık olarak tanımlıyo bence bu herseyden soyut somut vs.. oldugu zaman ortaya cıkıyo
|
||
|
||
| kıskançlık bence sınırı geçmediği müddetçe hoş bir duygudur insan sevildiğini anlıyor aynı zamanda bende kıskancımdır yaniiii | ||
|
||
| Çok sevdiklerimi kıskanırım ya..Sevgili.arkadaş fark etmez yani | ||
|
||
bende kiskancimdir, ama icim icimi yesede hic belli etmem ama bu beni dahada icten ice kiskanmami saglar offf evet ya ne kötü şey ama eğer kıskanılırsam bu benim biraz da hosuma gider ![]() üfff kötü birsey bu kiskanclik yaa ![]()
|
||
|
||
kıskançlık bir zayıflık anıdır aslında
|
||
|
||
Çok sevdiklerimi kıskanırım ya..Sevgili.arkadaş fark etmez yani Katılıyorum... Maalesef öyle bir huyum var
|
||
|
||
Sevdiğimi her türlü şeyden/kişiden kıskanırım ama tabi bunu pek belli etmem elimden kaçmasın dimi ama
|
||
|
||
kıskanmak bence gayet insani duygu ama dozunu kaçırmamak lazımyerine göre... ![]() saplantı haline gelmesi yanlış |
||
|
||
bence kıskançlık saçma bir duygu ![]() yani özellikle de insanın yaşı ilerledikçe mantıklı düşünüp bu duyguya kapılmaması gerekiyor
|
||