mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yabancı Sanatçılar

Konu: murderdolls

Sayfa: [ 1 ]

16.06.2006 22:29:27
 slipknottan baterist joey jordison ve static-x'ten wayne static'i kadrosunda bulunduran punk ve hard core karışımı bir türe sahip grup.

sanırım 1999da kuruldular ve ilk albümleri beyond the valley of the murderdolls'u 2002'de piyasaya sürdüler.( biyografilerini hiç bi yerde bulamadığımdan bilgilerin doğruluğundan tam emin değilim.)

slipknotta baterist olan joey bu grupta gitarist olarak yer alıyor.

grubun tarzı hem slipknottan hem de static-x ten etkileşimler taşıdığından dolayı her iki grubun da dinleyicilerini tatmin edebilecek düzeyde.
 bu grubu joey jordison hastalığım sayesinde keşfettim.her ne kadar kendileri hakkında pek fazla bilgiye sahip değilsem de tüm şarkılarını dinledim ve mükemmel olduklarını söyleyebilirim kesinlikle.

elemanlar:
Wednesday 13 - vocals
Joey Jordison - guitar
Acey Slade - guitar
Eric Griffin - bass
Ben Graves - drums

benim favorilerim:197666, dead in hollywood,m*********** i dont care,crash crash,white wedding, i take drugs,i love to say f***.

not: şarkıların isimlerine bakmayın siz çok iyi çalıyolar sonuçta Grin

demlikhanim 16.06.2006 22:40:03
yeni keşvettiğim ama çokkkkk sevdiğim bi grupp.. hardcore ve punk karışımı müzikleriyle inanılmaz coşturuyolar...
yaseminin favorileri aynen benimde favorim. zaten gerçekten en gzl şarkıları onlarr... sahne performanları, makyajları ve çılgınlıklarıyla takip edilmeye değicek spr gruplar bir tanesi..
bi kaç tane de resim koyayım da daha iyi tanıyın..

25.08.2006 18:55:25
yaaa bu grupta çok sevdiklerimden...Twist my sister falan çok hoş gerçi çok parçası yok bende ama gerçekten de baya sevdim

living dead 14.10.2006 21:22:12
süper bir grup Cool Dead In Hollywood şarkısına ve klibine bayılıyorum

Blood_Wedding 20.05.2007 12:50:11
en sevdiğim gruplar arasında keşke devam etseydi grup..
en azından wednesday  i   wednesday 13  ile  joey ide slipknotla görebiliyoruz Smiley

living dead 16.06.2007 15:50:56
genelde erotik şarkı sözü yazıyorlar hatta bazı şarkıları sırf erotizm üzerine mesela let's f.ck şarkısı Grin
ve eric griffene bayılıyorum ^^

Sayfa: [ 1 ]