|
||
izleyemedim ya izlemek istiyorum
|
||
|
||
| arkadaşlar ben bir türlü izleyemedim izleyenler nasıl birşey olduğunu anlatır mı acaba
|
||
|
||
| Ben Dream Tv'de izledim.Çok başarılı bir klip!!! | ||
|
||
şirket izledim gerçekten de güzeldi.en önemlisi de ayrıcalıklı idi.
|
||
|
||
çok güzel klip olmuş ne diyeyim devmını da bekliyoruz darbe de bir klibi hakediyor artık ![]() w değil v... |
||
|
||
| şirketi izledim mükemmel | ||
|
||
| çok güzel olmuş ben çoktandır izlemiştim zaten bayağı güzel olmuş zombiler falan hehe | ||
|
||
| hakkaten klibi şarkıdan daha güzel... ben anlatayim korku filmlerinde herkes birbirini öldürecekmiş gibi bir hava olur ya aynen öyle şirket çalışanlarının hepsi zombi gibi -gerçi benim aklıma ilk tımarhane geldi- bu arada harun tekin'in ordaki hali de bayağı güzel ikinci defa "ne kadar güzel" derken çok tatlı... neyse iğrenç bir ortamda çalışanların dehşet bir iş günü verilmiş... bu arada harun tekin'in klipteki sakalına kirli sakal mı deniyor? ben hiç anlamam da... |
||
|
||
hakkaten klibi şarkıdan daha güzel... ben anlatiim korku filmlerinde herkes birbirini öldürecekmiş gibi bi hava olur ya aynen öyle şirket çalışanlarının hepsi zombi gibi -gerçi benim aklıma ilk tımarhane geldi- bu arada harun tekin'in ordaki hali de bayağı güzel ikinci defa "ne kadar güzel" derken çok tatlı... neyse iğrenç bi ortamda çalışanların dehşet bir iş günü verilmiş... bu arada harun tekin'in klipteki sakalına kirli sakal mı deniyo? ben hiç anlamam da... o zamankine evet ama en son şebnem ferah konserinde gördüm geçen hafta saç sakal birbirine karışmış derler ya onun gibi birşeydi arenaya toparlanır sanırım biraz
|
||
|
||
| aaaa düşünemiyorum onu o şekilde... ekşi sözlükte onun için şöyle bir şey vardı: "biz onunla sınıf arkadaşıydık. sarışın, köfte dudaklı çelimsiz bir oğlandı." nerden nereye... bir dudakları değişmemiş galiba... |
||
|
||
| ya bence muhteşem bi şey olmuş mor ve ötesi budur |
||
|
||
| harun tekin e sakal çok yakışmış:)klip ve şarkı da ayrı güzel.. | ||
|
||
gerçekten süper ve çok değişik olmuş bence. hem de sadece dream de değil çok kanalda çıkıyor...
|
||
|
||
| klip şarkıya uymuş ama şarkı onlara uymamış gibi.. | ||
|
||
mvö standatlarından biraz daha değişik bir kulvarda olduğu bir gerçek... ama mvö zaten şaşırtmayı seven ve bunu yaparken kalitesinden ödün vermeyen bir grup değil mi
|
||