|
||
evet klip süper olmuş bayıldım valla:) Özellikle oyuncular çok başarılılar...ellerinize sağlık
|
||
|
||
| çok güzel bir klip olmuş çok güzel hem de ilginç bir klip zaten her zaman olduğu gibi şarkı da mükemmel herşey süper yanii | ||
|
||
| şirketim süper bir şarkı tam beni anlatıyor.... | ||
|
||
oyuncu seçimi mükemmel olmuş Davulda Kerem de harikalar yaratmış Kısaca şahane olmuş valla
|
||
|
||
| ADINI BİLE SORAMAM MAKSADIMI AŞAMAM ŞİDDETİN MEŞRU HALİNE, BAKIP AĞLAYAMAM. NE KADAR GÜZEL,NE KADAR SICAK, NE KADAR YAKIN,O KADAR UZAK.. ŞİRKET,MİRKET ANLAMAM, ANLASAM DA ANLAMAM. BANA SALDIRIYORSAN, GÖZÜNÜN YAŞINA BAKAMAM. MASKE TAKMADAN ÜSTÜME GELMEK ZOR MUYDU; ADI OLMAYANLARIN SESİ DE YOK MU? ADALETİ SARMIŞ, KUMANDALI BİR CİNNET, VAHŞETİ GÖRDÜM,KORKMADIM. HASAR YOK İÇİMDE.
|
||
|
||
bence klip süper ve şarkıyla bütünleşmiş durumda... bu şarkıya daha iyi klip çekilemezdi diye düşünüyorum. ama albümde klip çekilecek daha iyi şarkılar olduğunu da söylemeliyim fakat anlam açısından ve topluma vereceği mesaja bakılırsa şarkı seçimi çok doğru ![]()
|
||
|
||
şirkedim süper bi şarkı tam beni anlatıyor.... ehehe bu yorumun aynısını hatırlamadığım biry erde cambaz için okumuştum ve hiç anlam verememiştim yine aynısı oldu dejavu yaşadım galiba ![]() neresi seni anlatıyor acaba çok merak ettim şimdi
|
||
|
||
şirkedim süper bi şarkı tam beni anlatıyor.... ehehe bu yorumun aynısını hatırlamadığım biryerde cambaz için okumuştum ve hiç anlam verememiştim yine aynısı oldu dejavu yaşadım galiba ![]() neresi seni anlatıyor acaba çok merak ettim şimdi ![]() ben de merak ettim... şirket bireysel bir şarkı değil nasıl oluyor o iş tabi sen de klipteki gibi şartlar altında çalışıyorsan olabilir ama öyleyse üzülülürüm ![]()
|
||
|
||
şirkedim süper bi şarkı tam beni anlatıyor.... ehehe bu yorumun aynısını hatırlamadığım biryerde cambaz için okumuştum ve hiç anlam verememiştim yine aynısı oldu dejavu yaşadım galiba ![]() neresi seni anlatıyor acaba çok merak ettim şimdi ![]() ben de merak ettim... şirket bireysel bir şarkı değil nasıl oluyor o iş tabi sen de klipteki gibi şartlar altında çalışıyorsan olabilir ama öyleyse üzülülürüm ![]() ![]() zaten bu şarkıda diskodaymış gibi danseden tikileri gördükten sonra arkadaşa gülüp geçerim sadece |
||
|
||
şirkedim süper bi şarkı tam beni anlatıyor.... ehehe bu yorumun aynısını hatırlamadığım biryerde cambaz için okumuştum ve hiç anlam verememiştim yine aynısı oldu dejavu yaşadım galiba ![]() neresi seni anlatıyor acaba çok merak ettim şimdi ![]() ben de merak ettim... şirket bireysel bir şarkı değil nasıl oluyor o iş tabi sen de klipteki gibi şartlar altında çalışıyorsan olabilir ama öyleyse üzülülürüm ![]() ![]() zaten bu şarkıda diskodaymış gibi danseden tikileri gördükten sonra arkadaşa gülüp geçerim sadece belki söylediğin doğrudur ama ben yargısız infaz yapmayalım diyorum elbette ki arkadaşın bir bildiği vardır kendisi yanıtlarsa biz de anlamış olacağız... bekliyorum ![]()
|
||
|
||
ya ben de izledim ve çok beğendim mor ve ötesi grubunun sevenleri kesinlikle çok beğenecekler. Ama dream diğerlerinden çok veriyor ondan izleyemiyoruz
|
||
|
||
of ya bende görmedim!... görmedin mi?resmi sitede var şirketin klibi.oradan izleyebilirsin.
![]() |
||
|
||
of ya bende görmedim!... ![]() görmedin mi? hemen izle o zaman, bu kadar zaman izlemeden nasıl durabildin? arkadaşımın da dediği gibi resmi sitede var.
|
||
|
||
| açıkçası olamaz yani çok garip mor ve ötesi eski mor ve ötesi değilki göremeyeceksin yani burda bir gariplik var | ||
|
||
olamaz mı? bu devirde olamaz bence. neyse, izlemediysen izle hemen yoksa çok şey kaçırırsın
|
||