|
||
| ben de az bir bölümünü izleyebildim ama anlaşılıyordu değişik bir klip olmuş ve tabi ki güzel ama tamamını izleyince daha fazla yorum yapabilirim belki.... | ||
|
||
nerde izledin dream de cıkıyor
|
||
|
||
sağol tamamı çıkıyor mu
|
||
|
||
| evet çıkıyor | ||
|
||
| az önce izledim harika bir klip olmuş. | ||
|
||
| evet tamamı cıkıyor hatta şimdi tamamını izledim çok süper olmuş gerçekten w değil v! |
||
|
||
| ya daha yeni izledim dehşet birşey olmuş çok beğendim çok matrak... mvö'ye de böyle süper bir klip yakışır... | ||
|
||
| offffffffff harikaaaaaa yaa böyle bir şarkıya böyle bir klip yakışır ....klibin çıkmasını o kadar çok bekledik ki ama sonunda çıktı işte .... çıktığında arkdaşla ben nasıl koptuk nasıl heyecanlandık bilemezsiniz ...yaa ama cidden damgasını vuracak yani müzik kanallarına HATTA YAZA DAMGASINI VURACAK !!!! klip çok ilginç ve ayrıca belki bazı mvö sevmeyenlerin ''aaa çok korkunç bu ne böyle ne biçim adamlar oynatmışlar ''diyebileceği türden bir klip gerçi mvö sevmeyenler her klibine bir bahane buluyor ama neyse önemli olan gerçekten klibe ön yargısız bakanların beğenmesi ve beğeneceklerine de inanıyorum ... | ||
|
||
ben de izledim sonunda ![]() çok başarılı olmuş gerçekten özellikle şarkının sözlerinde vermek istenen mesaj gayet iyi ele alınmış. umarım anlaşılır... |
||
|
||
ben de izlerken garip bir heyecan hissetim niye bilmem ama belki de cok sevdiğim için...
|
||
|
||
ya hala izlemiş değilimm..
|
||
|
||
| hay ben bu yöneticilerin......... abi ben izleyemiyorum...dream tv yok bizdee..... ya inanmıyorum neyse ben bunu hallederim izleyeceğim o klibi...!
|
||
|
||
bende az önce bir kısmını gördümm çok güzele benziyoor..öyledir de zaten
|
||
|
||
cok cici bir klip manyak olmuş!! bugün yayına girdi değil mi??
|
||
|
||
ya dreamı izleyemiyorum dreamda mı çıktııı yaaa üff
|
||