|
||
| of pöf ben de tamamını izleemedim çatlayacağım | ||
|
||
| Klibi beğendim. değişik olmuş. çalışanları zombi gibi yapmışlar ![]() bi de klibin sonlarına doğru gözleri ayrı ağzı ayrı şahısları(!) birleştirmişler ya bir kişi gibi yapmışlar.. onu da gösteriyorlar. güzel,hoş...
|
||
|
||
klipten bikaç resim(alıntıdır:mvofan.com)
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
|
||
| çok güzel ve çok değişik olmuş..dream tv ye saygılar=) w değil v! |
||
|
||
yılanlı zombiliii korku filmi tadında yeni klibimiz.. ![]() çok hoş olmuş gerçekten çok beğendim.. |
||
|
||
| yaşasın gördüm sonunda sadece mvö gibi diyebilirim yani süper | ||
|
||
| şimdi çoğu kişi BU NE YAAA BÖYLE!!!??? IYYYY İĞRENÇ OLMUŞ!!diyecekler ama onlar zaten bu forumdan da bihaberler....kimsenin ne dediği hiç de umrumda değil açıkçası..ben yapılan işe bakarım ve bence de çok farklı ve başarılı birşey olmuş... en beğendiğim yanı da kerem kabadayı'yı çok daha fazla görebilmem.... |
||
|
||
şimdi çoğu kişi BU NE YAAA BÖLE!!!??? IYYYY İĞRENÇ OLMUŞ!!dcekler ama onlar zaten bu forumdan da bihaberler....kimsenn ne dediği hiç de umrumda diil açıkçası..ben yapılan işe bakarım ve bnce de çok farklı ve başarılı bişi olmuş... evet kerem kabadayıyı diğer kliplere göre daha fazla göstermişler.
en beğendiim yanı da kerem kabadayı'yı çok daha fazla görebilmem.... |
||
|
||
ya ben hala izleyemedim ya çok merak ediyorum yaa gunlerdır hep muzık kanallarında arıyorum yok!!!!!!!! ![]()
|
||
|
||
| bende izleyen sanlılar arasındayım ya harika olmuşş | ||
|
||
offfffffff be uydu yok ki izleyeyim artık biraz bekleyeceğiz
|
||
|
||
| ya klıp mukemmel olmuş yav nerede cektıler merak edıyorumm oyle bır mekan 10 numara klıp olmuş
|
||
|
||
Ya klip süper de!! Bir haftasonu dream de çıktı, öteki kanallarda yok ve bugün dreamde de hiç rastlayamadım
|
||