|
||
| kac kere izledim klibi cidden süper ya ilginc bir video olmus | ||
|
||
Ya klip süper de!! Bir haftasonu dream de çıktı, öteki kanallarda yok ve bugün dreamde de hiç rastlayamadım evet ya ne zaman gelecek diğer kanallara
![]() |
||
|
||
ben izleyemedim malum öss telaşı artık bugün yarın izlerim sanırım...
|
||
|
||
ya ben izleyemedim daha
|
||
|
||
ya ben izleyemedim daha klip sitede var
![]() |
||
|
||
| izlemek için 2 saat yol gidip dream tv si olan tv bulsam da güzeldi | ||
|
||
ben de izledim sonundaaaa!!!! çok güzel olmuş her zamanki gibi...bence şarkının sözlerini de çok iyi ifade etmiş bu klip.umarım izleyemeyen arkadaşlar da en kısa zamanda izler:)
|
||
|
||
| Türkiye'de yapılan başarılı sayılan sayılı kliplerden biri. Çoğu klipte bir kadın ve bir erkek vardır ve klip onların üzerine kuruludur. Ama bu klip kişileri aşıp mesaj veriyor. Muhteşem olmuş.''Şirket'' in sözleri de klibi ile bütünleşmiş ve insana zevk veren bir görsel ve ruhsal şölen çıkmış. | ||
|
||
izledim manyak olmuş klip...
|
||
|
||
| çok güzel ve ayrıca kaliteli diyebilirim... şarkıdaki anlamı süpper yorumlayan bir klip olmuş bence... tebrikler emeği geçen herkesee
|
||
|
||
gerçekten çok kaliteli olmuş mükemmel
|
||
|
||
| hala izleyemdim tabi adam gibi klipler gösteren bir tane müzik kanalımız olunca böyle oluyor hala bekliyorum.. | ||
|
||
| daha bu gidişlede bekleyeceğiz | ||
|
||
ben hala bekliom valla sabır sabır
|
||
|
||
| daha demin izledim .. süper olmuş vallahii.. harun imaj falan değiştirmiş galiba kirli sakal falan çok iyi klip bütünüylee. w değil v! |
||