|
||
| cidden süper ya | ||
|
||
izleyemedim ![]() biraz anlatın da merakımızı giderelim... |
||
|
||
izleyemedim Şimdi bir şirket gibi bir yerde çekmişler klibi. Gözaltları siyah mor karışımı, zombi gibi iş adamları(!) var. Bizim grup harikulade! Siyahlar içinde gayet hoşlar. Zombiler acayip acayip hareket ediyor ![]() biraz anlatIn da merakImIzI giderelim... Bir yılan var. İki kadın var yemek yiyorlar..daha doğrusu yiyemiyorlar çünkü yemeklerinin içinde böcekler var. Sonraa bu zombiler yamuk yumuk yürüyerek asansöre biniyorlar. En sonunda "DANIŞMA" yazan yerde 'Güvenlik Görevlisi Zombi' çıkıyor.. Kameraya elini uzatıyor vee klip bitiyor! İyi anlattım mı?? Bazı eksiklerim mutlaka vardır
|
||
|
||
yok aynen anlatmışsın süper olmuş
|
||
|
||
| bugün dream tv'de soundwave'de çıktı. klip şırkette değil bir alışveriş merkezinde cekilmiş emre öyle dedı valla
|
||
|
||
| yaf bende izledim manyak olmuş...hımm..ben şirketi dream den başka kanalda görmedim..ama sadece dream de çıksaydı ekranda yazardı zaten..ama ben yine de görmedim. | ||
|
||
aaaa çatlayacağım ama nasıl birşey izleyemedim daha yaa
|
||
|
||
ya arkadaşlar klip videolar bölümünde var çoğu kişi izleyemedim diyor daha ![]() türkçede w yok. |
||
|
||
of ya bir türlü rastgelmedii
|
||
|
||
Dün dreamtürk'te de çıktı arkadaşlar
|
||
|
||
bgun dream tvde soundwavede cıktı metro city de çekilmiş klıp sırkette deıl bı alışveriş mrkesınde cekılmş emre ole ddı valla ![]()
|
||
|
||
| değişik ve güzel bir klip olmuş konserlerde haruuun diye bağıranlar artar bence | ||
|
||
ben bugün ilk kez tamamını izledim.son 5 gündür hep sonundan yakalıyorum da ![]() bence çok güzel olmuş klip.. |
||
|
||
sonunda izledimm...metrocityde çekilmişş evett çok güzell şarkıyla baya anlamlı olmuşş klipp hepsi çok güzel çıkmış ama harun ve kerem k. süpper çıkmışlar söylemeden edemeyeceğimm ![]() w değil v! |
||
|
||
ben de izledim ve şansıma ne zaman dream tv yi açsam şirket klibi çıkıyor izleyemeyenler inşallah en kısa zamanda izlerler çünkü harika bir klip olmuş.ben ilk izlediğimde "işte her zamanki Mor ve Ötesi kalitesi" dedim.
|
||