|
||
| ben ilk dream haftasonunda izledim, görmeliydiniz ablamla kendimizden gectik resmen, cok süper bir klip nerden geldiyse akillarina böyle bir klip cekmek harika ya | ||
|
||
bende henüz dün seyrettim.ama kanalını hatırlamıyorum..
|
||
|
||
ben de yeni gördüm klibi ama o kadar çok beğenmedimm yani kerem ö. biraz daha fazla gözükebilirdi
|
||
|
||
| bence şirket albümdeki en basit şarkı...klibin çocuklar ve hayvanlara çekilmesini isterdm ancak satış politikası dediğimiz olay burda ön planda..daha çok kitleye duyrulması amacıyla daha pop'a yakın bir şarkıya klip çekiliyor..bu işler hep böyledir.. | ||
|
||
çok beğendim klibi ben yaa.. ama yılan vardı.. ıyy ödüm patlar benim ekranda olsa bile ürperdim yaa bir tuhaf oldum
|
||
|
||
yaşasınnnnnnnnnnn sonunda izledim çok güzel yaaaaaaaaa sabrın sonu selamettir dediler de inanmamıştım bu şarkı yılın en iyisi
|
||
|
||
| şirket bence albümün en zayıf halkasıydı.klibi de beğenemedim... | ||
|
||
| güzel bir klip olmuş beklenenin ötesinde | ||
|
||
çok başarılı 1 klip olmuş yaa yorumsuzz zaten parça seçimi de cok iyi super super
|
||
|
||
| eğer klibi hala izleyemeyenler varsa dream tv'nin internet sitesinin yeni videolar bölümünde bulabilirsiniz... | ||
|
||
bildigim kadariyla dream tv, powertürk ve dream türk´de yayinliyorlar ![]() diger müzik kanallarinda henüz göremedim |
||
|
||
| ben de daha izlemedim.bekleyeceğim ama.görmem lazım en kısa zamanda | ||
|
||
| güzel klipti valla.mvö'ye yakışır birşeydi...zaten onların yaptığı bütün işler güzel yaaav... |
||
|
||
| ben de izledim sonunda. çok başarılı. eee onlara da bu yakışırdı zaten | ||
|
||
çok seviyorum bu şarkıyı 4 video çok güzelll
|
||