|
||
| hayır ben anlamıyorum hem türk ezgileri taşıyan bi parça yapılsın deniyor hem türkçe olması şanssızlık deniliyor şarkının derece yapması için ingilizce olması gerekiyorsa bir diğer yandan da rock olması gerekiyor zira son yıllarda "derece" yapan şarkılarda hep bi rock olayı var geçen seneki farklı tabii ha dereceyi kim takar o ayrı | ||
|
||
| yazıyı ben sabahtan görmüştüm ama işte oldugum için konuyu açamadım sagolsun zehra açmış ama harika yorumlar yapmış mehmet bey teşekkürlerimizi sunuyoruz kendisine. röportajdaki fotografları. ![]() . |
||
|
||
| ya bi insan ancak bu kadar güzel bi yazabilir tebrik ediyorum valla mehmet tez i | ||
|
||
gerçekten çok güzel yazmış. çok teşekür ederiz kendisine
|
||
|
||
| nıhayet boyle guzel yorumlar az | ||
|
||
en azından bizi anlayan böyle gazeteciler var.Nitekim herkes gerçekleri bukadar iyi göremiyo..ellerine sağlık mehmet abi
|
||
|
||
| Gülünüz, geçiniz! Geçen haftaki Mor ve Ötesi yazıma çok sayıda mesaj geldi. Çoğunluğu "Evet bu ülkede biz de varız (yani sadece pop müzik dinlemeyenler) ve sesimizi bir şekilde duyurmak güzel," tonundaydı. Bir de pop müzikten hoşlanan bazı okurların sitemleriyle karşılaştım. Niyetim kızdırmak değil. Yanlış ve eksik bilgi vermeden, gerçekler üzerine yorumlar yapıyorum. Hepsi bu... Ne olur bu kadar kafaya takmayınız. Okuyunuz, gülünüz geçiniz... mehmet tez. |
||
|
||
bizi anlayan birileri varmış demek
|
||
|
||
mor ve ötesi için söylenenler yada onların ervizyondaki dereceleri önemli değil önemli olan bence bu tür yarışmalrın ülkeleri birbirleriyle tatlı rekabete sokup birleştirmek ayrıca türkçe bir şarkıyla katılmaları olması gereken diye düşünüyorum sizi çok seviyorum yazamıyacam çünkü tek değilim sizi seviyoruzz!!!
|
||
|
||
| Kesinlikle mor ve ötesini eleştirmekte haksızlar >:(Morumuz kötü bi grup olsaydı eleştirmekte haklıydılar.Ama onlar mükemmelinde ötesinde insanlar:)Çekemiyolar işte moru:) | ||
|
||
| yeni gördüm ama gerçektende haksızlar yaa kendileri uzmanlar bu konuda sanki ne saçma kişilikler morlarıma kafayı takanlar ben pek onları umursamıyorum morlarında umursadıklarını sanmam ama yine çok saçma hem kendileri hemde yorumları onların yarışmada iyi bir derece alacaklarına inanıyorum onlara güveniyorum kaybedeceklerinide düşünmüyorum... |
||
|
||
vay güzel yazıymış.hak verdim.
|
||
|
||
| çok güzel yazmış tebrikler tebrikler ................. | ||
|
||
| çok güzel bir yazı olmuş mor ve ötesini eleştirmekte haksızlar kesinlikle | ||
|
||
| Bu adam harika gerçekten sevindirici bir yazı yüreğine sağlık. | ||