|
||
| Bence bza'daki en iyi şarkılardan biri, sözleri çok hoş bence Her lanet sabah bu bilincee uyandıkça;boşver ,eskisi gibi kalsın Boşver kimse yaralanmasıın! ......... |
||
|
||
| çok güzel şarkı. ben bu şarkının klibinin de olduğunu duymuştum ama şimdiye kadar hiç göremedim maalesef
|
||
|
||
evet mükemel bir şarkı...ben de duymuştum ama hiç görmedim
|
||
|
||
| bende hiç görmedim ama şarkı güzel.hatta klibinide yanlış bilmiyosam ali soner çekmiş. | ||
|
||
| Dream tv'de de göstermediler klibi. Merak ediyorum nasıl acaba? | ||
|
||
| cok sevdiğim bir parca | ||
|
||
duyduğuma göre klip çok kötüymüş hatta yanlış hatırlamıyorsam bi röportajlarında: bza'dan bir de boşver parçasına çekilmiş bi klibimiz var, ama keşke olmasaydı!' diyerek gülmüşlerdi
|
||
|
||
duyduğuma göre klip çok kötüymüş hatta yanlış hatırlamıyorsam bi röportajlarında: bza'dan bir de boşver parçasına çekilmiş bi klibimiz var, ama keşke olmasaydı!' diyerek gülmüşlerdi allah allah neyi varmış acaba klibin...merak ettim şimdi ![]()
|
||
|
||
Klibi dream haftasonunda cumartesi vermişler ya!!! Ben izleyemedim cumartesi ![]() Arkadaş harika dedi klibi için.
|
||
|
||
boşver'in klibimi eminmisin yaa ben sabahtan akşama kadar tv başındaydım boşverin klibini hiç çıkarmadılar diğerlerini yayınladılar
|
||
|
||
| ya ben niye göremedim çok dikkatli baktım ama göremedim. olabilir... ama sadece bırak zaman aksın'dan son giden'in klibini gösterdiler... | ||
|
||
Klibi dream haftasonunda cumartesi vermişler ya!!! Ben izleyemedim cumartesi yok yaa vermediler ben bütün haftasonu dream tvyi izledim hiç görmedim belki o başka bi şarkıyla karıştırıyor olabilir ![]() Arkadaş harika dedi klibi için. ![]()
|
||
|
||
| evet yaa bencede bende çünkü ikigün boyu hep dreamı izledim kaçırmış olmam imkansız gibi bişey yanii.......... | ||
|
||
Klibi dream haftasonunda cumartesi vermişler ya!!! Ben izleyemedim cumartesi yok yaa vermediler ben bütün haftasonu dream tvyi izledim hiç görmedim belki onlar başka bi şarkıyla karıştırıyor olabilirler ![]() Arkadaş harika dedi klibi için. ![]() ![]()
|
||
|
||
hayır hayır yokdur belki karıştırmışdır arkadaşın çünkü ben de çok dikkatli ve bütün gün izledim
|
||