|
||
| ÇARŞAMBA GÜNÜ MÜZİK HATTI NOSTALJİ GÜNÜ YAPIYOMUŞ.MAİL ATMAK BİŞEY KAYBETTİRMEZ BENCE. | ||
|
||
| klibi var kesin | ||
|
||
ÇARŞAMBA GÜNÜ MÜZİK HATTI NOSTALJİ GÜNÜ YAPIYOMUŞ.MAİL ATMAK BİŞEY KAYBETTİRMEZ BENCE. müzik hattı her dediğini yapıyor mu? söz konusu ogün sanlısoy hayko cepkin şebnem ferah olsa başka tabi boş verin klibine aylar önce söz vermişlerdi hala ortalarda yok boş ver e gelince klibini gören var mı arkadaşlar
|
||
|
||
o "her" deyişi yok mu.. aldığım gün albümün kitapçığı elimde,ben oradan sözleri okuyarak bağıra çağıra cart sesimle söylüyordum,annem içeri girdi."aferin yavrum,iyi ki ders çalışıyorsun,ne çabuk unuttun matematikten 1 aldığını" dedi.bende "boş ver,eskisi gibi kalsın" demişim şarkıya eşlik ederkene sonra ikimizi de bir gülme aldı
|
||
|
||
| " özgür ruhlara dair yalanlarla beslen " kısmı ayrı bir etkiliyor beni. ve boşvermek istemeyip, boşvermek zorunda kaldığım şeyleri hatırlatıyor. |
||
|
||
| yeter ki her sözcüğü anla, ihtiyacım var buna ! bu şarkıda bu sözü çok seviyorum . |
||
|
||
.....suratında hasta bir gülümseme,yardım etma bağırma,yeter ki..........BOŞVER........... ![]() |
||
|
||
| alem yalan cı olmuş boş ver be kimse yaraln masın | ||
|
||
hasta bir gülümseme, yardım etme, bağArma diyor harun abimiz ve mukemmelliklerini bir daha ortaya koyuyorlar
|
||
|
||
| boşver kimse yaralanmasınn..... boşverdim zaten
|
||
|
||
boşver eskisi gibi kalsın kesinlikle
|
||
|
||
| Cok sevdiğim dinlemeye doyamadığım parcalardan. | ||
|
||
| çok güzel şarkı. | ||
|
||
| zaten bosver diye diye her seyi bosvermisken bi de bu sarkiyi üzerine dinleyince pek bi huzurla doluyor insan =) seviyorum bu sarkiyi. | ||