|
||
| just my imagination süper bi şarkı ses süper fazla söze gerek yok cranberries |
||
|
||
| dolares gercekten cok iyibir vokal süper bir grup | ||
|
||
| harika sese sahip bir vokal ve mükemmel bir grup...hepsi birleşince ortaya cranberries çıkıyor... | ||
|
||
| farklı tarzları beni çekmişt..bir kış boyu günlük rutinlerime zorla sıkıştırdığım,üşürken dinlemeye bayıldığım,'bury the hatchet' albümünü neredeyse yuttuğum bir grup.. | ||
|
||
| taa ben küçükken aldığım blue jean dergisinin yanında cdsini verdikleri , vokali süper olan bir gruptur...salvation , just my imagination , animal instinct , promises ve zombie favorilerimden... | ||
|
||
| Animal instinct süper bi şarkı bence | ||
|
||
DOLORES..tek kelimeyle benim kadınım bu!ben daha önce dolores die bi form açmıştım kimse bşy yazmad ama bu dolu ve benim forumlarım hep boş !!!nys ben hastasıyım bu kadının!gerçekten de hakkında denilenler gibi bi insan onun kadar hem cool hem de zarif ve hem sert hem de yumuşak sesli olamaz yaa...artık dolores tek başına ve çıkardığı single i dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim..şarkının adı ordinary day ve benim de en sevdiğim şarkıları tabiki de önce animal ve sonra da zombie... tarzı da müthiş bence......... |
||
|
||
| sadece zombi sarkısını bılıyorum sarkı harika | ||
|
||
| artık en sevdiğim grup cranberrie. promises şarkısı harikadır.. dolores hakkında bir şey söylememe zaten gerek yok.. |
||
|
||
| benim de en sevdiğim gruplardan biri...animal instinct parçasını dinliyorum zaten ve dafalarca da dinleyebilirim çokk iyi...linger,just my imagination,i just shot JOHN LENNON,beğendiğim diğer parçalardan birkaçı....ayrıca dolerisi sevdiğim kadar kıskanıyorum:)neden benimde onun kadar güzel bir sesim yok:( | ||
|
||
| önceden severek dinlediğim ilk olarak zombie yle tanıdığım grup:)(herkeste olduğu gibi)şu sıralar pek dinlemiyorum açıkcası ama dinlemekten de bıkmıyorum. when you are gone ve chocolate brown en sevdiğim şarkılarındandır daha vardır tabi ama yazmaya gerek duymuyorum | ||
|
||
artık dağılmış olan grup, dolores tek başına albüm çıkardı ama ben the cranberriess deki tadı alamıyorm solo albümünde! dağılmasalardı da devamlı dinleseydik..
|
||
|
||
| sadece zombie şarkısını biliyorum.gayet başarılı | ||
|
||
| süper gruptu ya tabiki zombieyle tanımıştım kendilerini...linger(özellikle mtv unplugged olanı)just my imagination doloresin sesi için kullanılan tabirler çok doğru.....büyüleyici...başka alemlerden geliyormuş gibi ama giderek o sesini az da olsa kaybettiğini düşünüyorum.. doloresin are you listening albümünü de beğendim özellikle ordinary day başındaki gitar bölümüyle bitirdi benii ordinary day den sonra black widow,apple of my eye..... beğendim yani güzel albüm olmuş ama keşke the cranberries le devam etseydi
|
||
|
||
| bir tek zombie yi dinlemişliğim vardı ve hoşuma gitmişti solistlerinin sesinin büyülü bir tınısı var | ||