|
||
bir tek zonbie yi dinlemişliğim vardı ve hoşuma gitmişti solistlerinin sesinin büyülü bir tınısı var evet dolores in sesi mükemmel insanı derinden sarsıyo
|
||
|
||
| mükemmel müzik yapmalarına rağmen,iğrençte söz yazmayı beceren bir gruptur. sözlerinin bir cogunu türkçeye çevirin anlarsınız. |
||
|
||
tek kelime " Müthiş "
|
||
|
||
| bi şarkılarını dinliyorum onuda yüzlerce kez dinlemişşimdir. Wake up and smell the coffee |
||
|
||
| en çok zombie yi seviyorum. | ||
|
||
| fee fi fo electric blue eyes güzeller |
||
|
||
| gelmiş geçmiş en iyi savaş parçasını yazan grup... tartışılmaz cranberries çok iyi... | ||
|
||
zombie ne dehset bir sarkidir öyle ya.. ![]() hayranim o sarkiya..
|
||
|
||
şarkıları ezberleye ezberleye bi hal oldum.. ![]() mecburi hem de.. |
||
|
||
| cranberries iyidir. zombie, ode to my family, linger,.. zombie'yi ilk dinledigimde hic sevmemistim ben. simdi düsünüyorum da, bir anlam veremiyorum..hala anlamis degilim yani
|
||
|
||
artık en sevdiğim grup cranberrie. promises şarkısı harikadır.. promises klibide süper dolores hakkında bir şey söylememe zaten gerek yok..
|
||
|
||
zombie şarkısıyla tanıdım hoşuma gitti
|
||
|
||
| dolares in sesi mükemmel özellikle ridicilous thoughts ve zombie şarkıları harika... | ||
|
||
Dolores O’Riordan’ın IRA üyesi olmasına rağmen süper bir grup olarak düşünüyorum.Yani bir keresinde hatta birçok keresinde Ode To My Family beni ağlatmıştı .Bana çok üzücü şeyler hatırlatıyor aynı zamanda Animal Instinct de öyle...Dolores çok duygulu bir kadın bence..
|
||
|
||
Linger , şarkısı ve klibi muhteşem
|
||