|
||
| İçimi bir bilsenn.. 1) ![]() İçimde koca bir dünya taşıyorum.. 2) ![]() Benim dünyam paylaşılabilir.. 3) üBu dünyayı seninle paylaşabilirim. 4) ![]() Ona yer açabilirim. 5) ![]() Benim olmanıı... 6) ![]() Elimi tutmanı.... 7) ![]() Sana şöyylee sarılıp uyumayı istiyorum... 8 ) ![]() Seni kocamannn seViyorummmm... 9) ![]() Seninle olunca keyfime diyecek yok.... 10) ![]() Hayır... Beni yüz üstü bırakıp gidemezsinnn... 11) ![]() Peki öyle olsun..hoşçakal.. ![]() 12) ![]() Bu resimlerden sonra yüzünüzde sıcak bir gülümseme belirmesi lazımmış. Öyle diyorlar
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
1)![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8 ) ![]() 9) ![]() 10) ![]() 11) ![]() 12) ![]() |
||
|
||
| Degişik geldi bana. Ya sizce? 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8 ) ![]() 9) ![]() 10) ![]() 11) ![]() 12) ![]() 13) ![]() Evet mordaşlar. Yorumlar
|
||
|
||
bu da eurovision daki düzene isyan eden farklı bir portakal.Umarım hoşunuza gider ![]()
|
||
|
||
| Bunlarda aynı konuya ait başka resimler... 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8 ) ![]() 9) |
||
|
||
| Bunlarda sayın mordaşlar portakal ve limonlarla yapılmış başka eserler.... Umarı hoşunuza gider... 1) ![]() 2) ![]() 3) ![]() 4) ![]() 5) ![]() 6) ![]() 7) ![]() 8 ) ![]() 9) ![]() 10) ![]() |
||