|
||
| belki lik dinlendiğinde boyle şarkı olurmu diyorsun ama hepimizde biliyoruz ki bizim gun için de bir çok kez soylediğiimz o küfür bu kadar güzelmi soylenir sizi üzenin taaaaaaa a.k. grup hakkında bilgi ver!aksi taktirde başlık silinir! |
||
|
||
yorumsuz..hiç beğenmiyorum..komiklikten öte başka bir şey göremiyorum onlarda..nedir o öyle yaa,tamam solistin ses tonu güzel ama yani o şarkı ne öyle ama sevenler varsa bir şey diyemem,kendi yorumum sonuçta
|
||
|
||
| fena diil insanın utanıpta söyleyemedii bazı şeyleri yansıtmışlar şarkılarında... | ||
|
||
| ünlüdr anemnn o şarkısı ya ama bnce bras gereksz o küfrler dimi sizcde??!! | ||
|
||
| BEnce çok güzel gerçekleri sansürsüzce anlatabiliyolar bu tarz müzik yapmak büyük cesaret kutluyorum... | ||
|
||
| hiç sevmiyorum o ne ya küfür felan bize ters yani | ||
|
||
| bence güzel tamam küfürlü olabilir ama yine de yitik bir aşk öyküsü.sigara bırakılır,bira bırakılr ,ma sen varya gülüm bırakılmazsın........ | ||
|
||
| şarkının sözlerinden dolayı bu kadar çok dikkat çektiler. ben de beğendim gerçi ama diğer şarkıları da güzel mi? bilmiyorum... | ||
|
||
| anemi çok iyi bi grup. tak olsun, merhamet olsun tüm şarkıları iyidir. bence tak da çok güsel bi şarkıı içten söylenilen bi parça ve bu yüsden de çok tutuldu. | ||
|
||
| hmm dinledi bu kufurlu sarkıyı ama bir tkisi olmadı üzerimde |
||
|
||
| anemı super otesı bı grup benden sıze tavsıye bu grubun canlı performansını ızleyın.. | ||
|
||
| Evet, gerçekten sahne perfonmansları güzel.Abi bence Anemi'yi tebrik etmek lazım. Adamlar içindekileri hiç korkmadan yazdı ve söyledi. | ||
|
||
| herkes onları t.a.k la tanıdı...ama kısa süre içinde çok sevdim yaaa....Sizi üzenin*** diyor ve gidiyor ama çok hoş | ||
|
||
| http://www.youtube.com/watch?v=067y6jQ6Unw ahhh şarkısının canlı perfonmansı http://www.youtube.com/watch?v=VycVFB-FAo4 T.A.K canlı perfonmas |
||
|
||
| valla volkan sana katılmıyorum ısı abartmıs bu kadar ılerıye gıdılmes bence perf fln hıkaye sarkı faul bı kere |
||