|
||
| bunu eklememişsiniz...inanılmaz severim. çok harika noktalar barındırıyor... bir şiir gibi okuyun önce; sonra müthiş müziğini dinleyin.vazgeçemezsiniz... hiç kimse... ---------------------------------------- Hayat Mor Ve Ötesi uğraş didin farklı şeyler yapmak için üç kişi ya da beş kişi anlar ve zaman,va zaman farklı yüzlerle bazen yanında bazen arkanda yalan diye bişey yok gördük ama konuşmadık ve hayat herşey yolundayken dur dedi artık ve hayat herkes evindeyken dur dedi artık ve hayat ki canına tak etmişti sus dedi artık ve hayat... kırık düşler,aynı yalnızlık öyle azaldık ve yıprandık ki kafamız karışık değişmek zor dünya yıkılsa anlamazlar... evet yorumlar...
|
||
|
||
| iyi ki yeni albümün adı "kırık düşler" değil de "büyük düşler"olmuş,diyorum o halde.öyle bir ihtimalleri de varmış sanki mor ve ötesi nin..eski şarkılara bakınca. "dünya yıkılsa anlamazlaaar.ve hayat sus dedi artık."
|
||
|
||
hayat muhteşem bir şarkı... sözleri, müziği insanı o kadar etkiliyor ki... bu şarkıyı dinlediğimde kendimi bulabiliyorum süper bir şarkı
|
||
|
||
süper bi şarkı yaa mükemmel hayatla ilgili düşüncelerimi belirtiyo :)süper süper süper
|
||
|
||
| şarkının sözleri çok anlamlı "uğraş didin farklı şeyler yapmak için üç kişi ya da beş kişi anlar..." herşeyi anlatıyor bence |
||
|
||
| bugüne kadar dinlediğim en güzel ve anlamlı şarkılardan biri... | ||
|
||
bu da içimde fırtınalar koparken kendimle kavga ederken dinlediğim ve beni rahatlatan şarkılardan biri.hepsi gibi bu da muhteşem tabi sırf o zaman dinlemom canım lafın gelişi.
|
||
|
||
| yaaa çok güzel şarkı ya o sonunda ki yagmur sesini dinlemek çok hoşuma gidiyor 'z' yi 's' yapmayalım. |
||
|
||
| süper bi şarkıdır aglatabilir hatta mvönün sözlerini derinden hissedersiniz | ||
|
||
| evet insanı derinden etkileyecek kadar süper bi şarkı bide sonundaki yağmur sesiyle muhteşem oluyo zaten. | ||
|
||
| çok güzel şarkı insan dinleyince bi hoş oluyo şahsen bende oluyo
|
||
|
||
| hayat bnm şarkım yaaa kopamıyorum ondan UĞRAŞ DİDİN FARKLI ŞEYLER YAPMAK İÇİN ÜÇ KİŞİ YADA BEŞ KİŞİ ANLAR... sözleri mükemmel müziğide bi o kadar harikaa |
||
|
||
Bu şarkı öldürüyor beni...eritiyor..bir çok şarkıda olduğu gibi büyük bir etki yapıyor bana... ![]() Ve hayatt herkes işindeyken...evindeyken...canına tak edince... susturdu bizi... |
||
|
||
| olağan üstü bisey ya bu, sözleri ne kadarda anlamli | ||
|
||
| sarkı sözleri cok anlamlı ve güzel.. | ||