|
||
şu anda dinlediğim şarkı ;)süper yaa
|
||
|
||
| ve hayat herşey yolundayken dur dedi artık ve hayat herkes evindeyken dur dedi artık ve hayat ki canına tak etmişti sus dedi artık ve hayat... ve hayat...ve hayat... neler demedi ki!.. |
||
|
||
| hayat şarkısını çook seviyorum sözleri öle güzel ki birde eksik şarkısı var tabii... | ||
|
||
| mükemmel ... özelikle son efekti süper ......mor vö tesi daha ötesi var mı...............yine son ses hayat dinliyorum.......... | ||
|
||
| en sonundaki yagmur efektii koparan yerdirrr.. | ||
|
||
| sözleri çok anlamlı olan ve bende etkisini bırakan bir şarkı... | ||
|
||
| bu şarkıyı sahilde yürürken dinlerseniz sondaki yağmur efekti ve minik dalga seslerinin müthiş uyumlu olduğunu göreceksiniz..şarkı zaten süper bi de o olunca kendinizi tutamıyosunuz :-/ | ||
|
||
| bir şarkı bu kadar mı güzel olur?? hayatımda dinlediğim en güzel şarkıdır hayat. çok anlamlı ve harikadan da öte... |
||
|
||
MVÖ'nün en sevdiğim şarkılarından biridir.Sözleri ayrı bir hüzün,müziği ayrı bir hüzün,anlatmaya çalıştığı mesaj ayrı... ![]() Şu an da onu dinliyorum zaten ![]() Var mıdır böyle bir şarkı yeryüzünde!!! ![]() |
||
|
||
| Hayat senin nerde, ne durumda olduğuna bakmaz. Ne zaman isterse 'dur' der ve nokta konur 'o hayata'. Sen yaşıyorsan, bil ki çok şanslısın. Yakında seni de durdurabilir 'hayat'. Ben de bu tip duygular uyandıran bir şarkı. Yaşa yaşayabildiğin kadar..Hayat seni hiç düşünmez! |
||
|
||
| gerçekten anlamlı ve duygusal bir şarkı. çok beğenerek dinliyorum.. | ||
|
||
gül kendinenin en anlamlı şarkılarından... en çok "uğraş didin farklı şeyler yapmak için üç ya da beş kişi anlar" yerine bayılıyorum müziğin güzelliği, sözlerin anlamı, harunun yorumu.. herşey çok hoş en sevdiğim şarkılardan...
|
||
|
||
| sözü, müziği hersyıyle cok müthiş bi parca uğraş didin farklı şeyler yapmak için üç kişi ya da beş kişi anlar ve zaman, ve zaman farklı yüzlerle bazen yanında bazen arkanda |
||
|
||
| "uğraş didin farklı şeyler yapmak için üç kişi ya da beş kişi anlar" ne kadar can acıtan bir cümle her dinlediğimde göz yaşlarımı tutamadığım ve en çok sevdiğim mor ve ötesi şarkısı(23'ten sonra) | ||
|
||
| çok beğendiğim bir şarkısı yine özellikle mustafa hakkında herşeyde daha çok sevmiştim ... çok güzel sözleri varr!:.. uğraş didin farklı şeyler yapmak için 3 kişi yada 5 kişi anlar... |
||