|
||
"mustafa hakkında herşey" filminin daha ilk sahnelerinde duyabiliyoruz bu şarkıyı hem de mor ve ötesi'nin ağzından! ceren ve mustafa'nın düğününde çalıyor ne güzel keşke benim düğünümde de mvö çalsa her neyse, asıl diyeceğim orada şu dikkatimi çekti: harun abi şarkının bir yerini şöyle söylüyor: "ve zaman zaman seninleydi"güzel ve ilginç filmi tekrar dün izlerken farkettim ve söyleyivereyim dedim işte ![]() |
||
|
||
gül kendine'deki en sevdiğim şarkılardan.. sonundaki yağmur sesleri şarkıya bu kadar mı başka hava katar ya... çok çok güzel olmuş böyle, iyiki olmuş
|
||
|
||
| hani bazı sarkılar vardır ilk kez dinlersiniz ve sizi tanımlar sizi anlattığını bilirsiniz işte öle bi şarkı hayat benim için. | ||
|
||
| Ve hayat hersey yolundayken dur dedi artik. Hayatimi anlatan bir cümle. |
||
|
||
| ben bayılıyorum bu şarkıya sözlerindeki o anlam beni bitiriyor:) | ||
|
||
| hayatın nasıl bir kavram olduğunu çok güzel bir tınıyla ifade ediyor bu şarkı... | ||
|
||
| bütün şarkılarını çok seviyorum ama bu şarkıları benim için başka bir yerde çok seviyorum bu şarkıyı | ||
|
||
Bu şarkıyı dinlediğimde herhangi bir şeye olan sevgimi hatırlayıp hüzünleniyorum.Yağmur sesleriyle felan süper oluyor.
|
||
|
||
| evet ya.arkadaşlar bu şarkıyı niye konserlerin de söylemiyorlar ya.çok güzel bi şarkı.yağmur sesi özellikle. | ||
|
||
| neden insanlar suçu hep yayatın üstüne atarlar kötü bişey olsa hayat işte ya yini oynadı oyununu atdı yine çelmesini.Biraz hatayı kendimizde arasak hic fena olmaz:)ama kardesim nedersen de adamlar sarkı yapıyor harika oluyor eeee gelde hayata isyan etme hayata suc bulma dimi ama hiiiiiiihihi | ||
|
||
| "kırık düşler, aynı yalnızlık öyle azaldık ve yıprandık ki....kafamız karışık, değişmek zor DÜNYA YIKILSA ANLAMAZLAR!!!! üst üste 10larca kez dinledim, şarkı başladığında ben de ağlamaya başladım...sonundaki yağmur sesleri her şeyi bitiriyor zaten...kaybetmeyi mi kaybedilmeyi mi anlatıyor bu şarkı hala anlayamadım | ||
|
||
| öyle güzelki.............. | ||
|
||
| kırık düşler,aynı yalnızlık öyle azaldık ve yıprandık ki kafamız karışık değişmek zor dünya yıkılsa anlamazlar... çok güzel bir morveötesi şarkısı özellikle sonundaki yağmur sesleriyle bile bütünleşiyor... hayattan sıkldığımda dinlediğim şarkı |
||
|
||
| herşey yolundayken hayat duracak bu sözleri çok etkiliyor beni |
||
|
||
en güzel en anlamlı en süper morveötesi parçalarından biri.. ne denilebilirki ![]() "..ve hayat herşey yolundayken dur dedi artık ..".. |
||