|
||
| yağmur sesleri beni bitiriyor şarkıda | ||
|
||
| bu aralar kafayı baya taktığım sık sık dinlediğim şarkı.başta insanı hüzünlendiriyor yağmur sesiyle bitişide bende huzura ermiş gibi duygu uyandırıyor.keşke konserlerdede çalsalar ... | ||
|
||
sarkiyi dinledigimde gözlerimde olusan yaslar, o sarkinin sonundaki yagmurla beraber siril siril akiyor.
|
||
|
||
| bi şarkı hem bu kadar güzel hemde bu kadar anlamlı olamaz heralde, en sevdiğim şarkılarından biri ve hayat herşey yolundayken dur dedi artık ve hayat herkes evindeyken dur dedi artık ve hayat canına tak etmişti sus dedi artık..... çok güzel söylemişler ruhuma işliyo sanki müziği kopamıyorum bi türlü.. |
||
|
||
| uğraş didin farklı şeyler yapmak için 3 kişi ya da 5 kişi anlar.. budur ya .. |
||
|
||
| Bu şarkı çok anlamlı ve çok etkileyici.Uğraş didin farklı şeyler yapmak için,üç kişi ya da beş kişi anlar... | ||
|
||
| hayatta ne zaman sıkılsanız sizi rahatlan bir şarkı. hele ki o bitişindeki müzik ve yağmur sesleri çok güzel uyuşuyor insanın ağlayası geliyor | ||
|
||
| her yönüyle muhteşem bir şarkı insanların ruhuna hitap eden sonundaki yağmur sesleriyle gözleri dolduran en sevdiğim sözü de"yalan diye birşey yok gördük ama konuşmadık" | ||
|
||
| Kırık düşler aynı yalnızlık Öyle azaldık ve yıprandık ki Kafamız karışık değişmek zor DÜNYA YIKILSA ANLAMAZLAR........ Öyle bir an gelir ki içinize sığmaz olur bir şeyler.Daha sade,daha anlamlı sözler olabilir mi bu isyanı dile getirmek için? ![]() ??
|
||
|
||
| uğraş didin farklı şeyler yapmak için üç kişi ya da beş kişi anlar |
||
|
||
| mvö nün en çok sevdiğim sarkısı ilk dinledim günü hatırlıyorum başa sarıp sarıp dinledim en az 20 olmuştur harika ya sözleri müziği insan dinlerken mutlu oluyo dinledikçe dinleyesi geliyo |
||
|
||
en çok sevdiğim şarkısı.bayılıyorum.dinleyince içim rahatlıyor
|
||
|
||
| anlamlı şarkııı ya | ||
|
||
| işte o şarkı ne zaman dinlesem gözyaşlarımı tutamam mor ve ötesinin benim için en ayrı en özel şarkılarından çok anlamlı çok derin hele sonundaki yağmur sesi yokmu of off öldürüyor insanı | ||
|
||
| gerçekten dinlerken kendimden geçiyorum, sözler mi dersiniz müzik mi dersiniz,yağmur sesi mi dersiniz bilemiyorum...ama beni mahveden bir şeyler var bu şarkıda...seviyorum...hem de çok. | ||