|
||
| bu şarkıyı dinlemeye cesaret edemiyorum..kendimi tutamıyorum..en mutlu anımda bile dinlesem ağlıyorum.. harika bir şarkı..o sözler..hele sondaki yağmur sesi.. fazla söze de gerek yok aslında bu şarkı için..herşey ortada zaten.. |
||
|
||
| sarkıya ıste bu dıyorum gercekten su kelıme mukemmel bısey "dünya yıkılsa anlamazlaaar.ve hayat sus dedi artık.... | ||
|
||
| yalan diye bir şey yok gördük ama konuşmadık |
||
|
||
| bu albümde favorim olan şarkı fazla iyi bir parça müthiş diyebilirim | ||
|
||
| sırama da uğraş didin farklı şeyler yapmak için 3 kişi yada 5 kişi anlar diye kazımıştım gerçi bi sürü mvö sözü kazıdım ama en güzeli bu | ||
|
||
| şarkının nakaratının bi yerinde,arka planda piyano çalıyo,işte o notalara hastayım:) bir de sonundaki yağmur sesine | ||
|
||
| iyi yerden yakalanmış hislerin biraz basit ama samimi değerlendirilmesi.. | ||
|
||
bu şarkıyı ilk duyduğumdan beri çok seviyorum. bence mor ve ötesinin en güzel şarkılarından biri. belki hak ettiği değeri alamamış bir şarkı ama birçok insana göre de mükemmel bir şarkı örneğin ben
|
||
|
||
| Bu sarkiyi ne zaman dinlessem icim de bir burukluk olusuyor, insani multu zamaninda bile aglatan bir sarki, sonundaki yagmur sesi ise sarkiya öyle bir tad katmis ki, insanin icine oturuyor resmen.. | ||
|
||
| kırık düşler, aynı yalnızlık öyle azaldık ve yıprandık ki kafamız karışık, değişmek zor dünya yıkılsa anlamazlar şarkının sonundaki yağmur seside çok güzel ! : ) hayat işte yoruyor insanı ... |
||
|
||
| 2.5 yıl öncesi 17 yaşım ışık alan arka odam sanki yenisi gelmeyecek sanılarak deli gibi ağlanan biten bir aşk ve canına tak edip susu artık diyen bir hayat kötü gün dostudur bu şarkı |
||
|
||
| bazen düşündüren bazende işte bu gerçekten de "hayat" dediğim şarkı... bir cümleyle hayat bu kadar güzel özetlenebilirdi.. "uğraş didin farklı şeyler yapmak için..3 kişi ya da 5 kişi anlar.." |
||
|
||
| Çok güzel bir Mor ve Ötesi şarkısı.Aynı zamanda çok da güzel bir intahar şarkısı.Fonda hafif kısık bir sesle bu şarkı çalarken kendinizi asabilir veya şarıl şarıl yağmurlu bir gecede kendinizi pencereden atabilirsiniz.Hayatınızın finalini bu şarkı fonda çalarken çok güzel yapabilir ve hayatınıza çok güzel bir nokta koyabilirsiniz.Şu sözler her şeyi özetliyor ''ve hayat ki canına tak etmişti sus dedi artık''. Not:Bu arada Kerem Özyeğen abi şarkının 2.nakarattan sonraki gitar solosunda yine döktürmüş. |
||
|
||
bu şarkıyı dinlemeye cesaret edemiyorum..kendimi tutamıyorum..en mutlu anımda bile dinlesem ağlıyorum.. Çok güzel anlatmışsın şarkıyı... harika bir şarkı..o sözler..hele sondaki yağmur sesi.. fazla söze de gerek yok aslında bu şarkı için..herşey ortada zaten.. gerçekten de öyle..
|
||
|
||
| 've hayat ki canına tak etmişti sus dedi artık' dinlemekten bıkmayacağım ve albümdeki en sevdiğim şarkı
|
||