mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Duyurular

Konu: morveotesifan.com hakkında !

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6

nuwanda 27.02.2008 12:12:52
morveotesifan.com 2005 yılında kurulmuş ve 6 aylık yayın döneminden sonra oluşan server sorunu nedeniyle askıya alınarak 2006 yılının ocak ayından yeniden açılmış olan mor ve ötesi fan sitesidir.

site bugüne kadar bir çok kez yeniden tasarlanıp geliştirilmiştir. sitede bulunan moderatör ve yöneticilerin tamamı öğrenci olup bu işi gönüllü olarak yapan mor ve ötesi hayranlarıdır. sitenin tasarımcısı yani ben aynı şekilde bu işi gönüllü olarak yapan ve uğraşmaya çalışan yönetim elemanlarından biriyim.

10.000 üyeyi aşmamız ve sitenin her geçen gün daha fazla insana hitap etmesinin doğurduğu güzel sonuçların yanı sıra bazı zorluklarında ortaya çıktığı bu dönemde siz değerli üyelerimizin katkılarını daha fazla hissetmek istiyoruz. Mor ve Ötesi'nin eurovision maratonunda resmi site kadar www.morveotesifan.com da elinden geleni yapacak ve daha önce olduğu gibi grubun arkasında duracaktır. Eurovision sadece bir örnek olup grubun en yakın etkinliği olduğu için örneklenmiştir.

resmi sitenin sadece bilgi akışını sağladığı bu ortamda fan sitemiz bu bilginin gerekli yerlere ulaşıtırılması konusunda üzerine düşeni yapmak için elinden geldiğince uğraşmalıdır. resmi sitede yayınlanan bir haber, duyuru yada online yarışmalarda destek için üye olduğunuz tüm sitelere gerekli bilgileri aktarmanızı rica ediyoruz. ayrıca üye olduğunuz diğer forumlarda imzanızı ve web sitenizi www.morveotesifan.com olarak ayarlamanız, sitemizin linkini yayınladığınız haberlerin altına yazmanız mor ve ötesi fan sitesinin büyümesine büyük katkı sağlayacaktır.

Eurovision şarkımız olan DELi www.morveotesifan.com un giriş sayfasına eklenmiş olup yüksek kalitede dinlenebilir durumdadır. Örneğin bu duyuruyu en kısa zamanda tüm sitelere ulaştırmak siteye önemli bir katkı sağlayabilir.

Katkıların dışında fikirleriniz ve istekleriniz de bizim için çok değerlidir. Aklınıza takılan yada aklınıza gelen herşeyi bizimle paylamanızı rica ediyoruz. Büyümeyi tamamlamak üzere olan bir site olarak yapacağımız etkinlikler için de fikirlerinizi bekliyoruz.

Bunların yanı sıra sık sık gelen talepler üzerine grup üyelerinin de sitede bulunması veya etkinliklerde bizimle birlikte olmasının bizim elimizden gelen bir şey olmadığını da belirtmek istiyoruz. Grup üyelerini ve yönetimini ikna edecek olan bizler değil sizlersiniz, bunun için www.morveotesi.com un iletişim bölümünü kullanarak konuyla ilgili çağrılar yapabilirsiniz.

morveotesifan.com yönetimi adına
nuwanda
Şubat 2008

kaygusuz 27.02.2008 12:17:35
teşekkürler nuwanda.morveotesifan.com harika bir site...

sunger 27.02.2008 12:29:26
Hımm baclink + Hit haa güzel ... Mor ve ötesi sever olarak elimden geleni yapmaya çalışacağım

*Pollyanna 27.02.2008 12:37:25
yapıyodum zaten, yapmaya devam edicez =)

melisa 27.02.2008 12:49:59
10.000 üyeyi aşmış ve üstelik kendi ayakları üstünde durmaya çalışan morveotesifan.com a grubun bu denli az ilgi göstermesi şaşırtıcı. oysa bir çok grup bunun için çabalamakta.

bugun morların myspace de mvö.fan diye birinin en iyi arkadaşlar listesine alındığını gördüm, merak ettim baktım. enteresan bir durum, morveotesifan.com üyeleri o kadar uğraşsın orada best friends e o profil eklensin. tercih meselesi tabi ki ama karşılık görmek isteriz herkes gibi.

kaldı ki resmi siteninde üstünde bir tasarım ve içerikle yayında olan bu site git gide büyümeye devam ederken verilen desteğin azalması üzücü. bu site daha fazlasını hakediyor en azından resmi site ile beraber çalışacak ve oradan yeterince destek görecek kadar.

tuğçee 27.02.2008 13:14:13
Eurovision şarkımız olan DELi www.morveotesifan.com un giriş sayfasına eklenmiş olup yüksek kalitede dinlenebilir durumdadır. Örneğin bu duyuruyu en kısa zamanda tüm sitelere ulaştırmak siteye önemli bir katkı sağlayabilir.

şarkının giriş sayfasına eklenmesi süper olmuş.  Smiley

bizde  www.morveotesifan.com için elimizden geleni yapıcaz.

hız 27.02.2008 13:42:28
artık dna' mıza işledi.kesinlikle...........
istemesekte aktaracağız buranın. ilginç varlığını!!hiç şüpheniz olmasın nuwanda  (

asude 27.02.2008 15:12:08
kesinlikle tanıtıma devam  Wink

firat027 08.03.2008 13:25:34
Daima Mor Ve Ötesi

Birgül 09.03.2008 08:34:06
morveotesifan.com harika bir site.yaymaya çalışıyoruz. Wink

ggizem 10.03.2008 20:56:57
herşey mor ve ötesi için:)

derin miray 11.03.2008 12:18:42
bence buluduğumuz forum en başarılı forum sitesi Wink... üye olduğum diğer forumlarda ilgili konularda linkini veriyorum Wink Wink

meleğim 11.03.2008 12:22:28
yönetime başarılar Wink

Asi_GuzeL 12.03.2008 10:43:32
süper bir site gercekten nuwanda cok tesekkürler biz mor ve ötesi fanlarina böyle bir site sundugun icin Wink
bende elimden gelen herseyi yapmaya hazir ve yapacagimdir.
Wink

egemen35 12.03.2008 16:01:42
hayatımda gördüğüm en iyi forum

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6