|
||
| HEP destek,TAM destek (!) | ||
|
||
yönetime başarılar çok doğru yaaa;) ![]()
|
||
|
||
Hayatımda gördüğüm en deli forumlardan biri ![]() Başarılar yönetime. |
||
|
||
| üye olduğum bir kaç site daha var ama hiç birinde bu kadar aktif değilim çoks ağlam bir yapısı var konular özenli adam akıllı konular tartışılıyor morveotesifan vazgeçilmezlerim arasında. | ||
|
||
| her gun burdayım elimden geldiğince her yerde yayıcam |
||
|
||
ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ HARİKA BİR SİTEYİZ İYİYKİ DELİYİM
|
||
|
||
| şimdiye kadar gördüğüm en güzel site=) ama bu site yi herkese duyurmak için www.morveotesifan.com üyeleri olarak elimizden geleni yapacağız ![]() |
||
|
||
HEP destek,TAM destek (!) KATILIYORUMHER ZAMAN ARKANIZDAYIZ |
||
|
||
evet gerçekler bunlar.morveotesifan.com çok amacının üstüne çıkmış bir site.ben müzik dinlemeye mor ve ötesi ile başladım.ona ve fan sitesine destek için elimden geleni yaparım.ben disiplini severim fakat bazen uymadığım zamanlarda oluyor .bu sitenin ayakta durmasının nedenlerinden biride disiplinli olmasıdırben siteye girdiğimde deli nin klibini görünce çok mutlu oluyorum.hemen açıp dinliyorum.bende deliyim buna çok seviniyorum. |
||
|
||
| Forumumuza artık http://forum.morveotesifan.com adresinden de ulaşabilirsiniz. | ||
|
||
| her zaman onlarin arkasindayiz | ||
|
||
Şuana kadar gelmiş geçmiş;gerek dayanışma olsun,gerek kuralları olsun,gerek canayakınlığı olsun süper bir fan sitemiz....Bilmeyen arkadaşlarımıza tavsiye edelim ve burayı aynı zamanda MOR VE ÖTESİ aşkını onlara aşılayalım...
|
||
|
||
emrah abi mükemmelsin sen yaa bu sitede harika
|
||
|
||
biraz fazla disiplinli ama çok sempatik
|
||
|
||
Disiplinin olması gerekir yoksa site çığrından çıkar zaten sitenin en sevdiğim yönü disiplinli olması
|
||