|
||
Disiplinin olması gerekir yoksa site çığrından çıkar zaten sitenin en sevdiğim yönü disiplinli olması ben de bu yönünü çok seviyorum diğer forumlara bakıyorumda en çok işleyen bölüm oyunlar geyik vs.
![]() |
||
|
||
Disiplinin olması gerekir yoksa site çığrından çıkar zaten sitenin en sevdiğim yönü disiplinli olması ben de bu yönünü çok seviyorum diğer forumlara bakıyorumda en çok işleyen bölüm oyunlar geyik vs. ![]() |
||
|
||
Disiplinin olması gerekir yoksa site çığrından çıkar zaten sitenin en sevdiğim yönü disiplinli olması ben de bu yönünü çok seviyorum diğer forumlara bakıyorumda en çok işleyen bölüm oyunlar geyik vs. ![]() |
||
|
||
çok eğlenceli bir site
|
||
|
||
burasının dayanışması iş birliği hiç bir yerde yok gerçek fanlar burada
|
||
|
||
| o zaman bir de emreaydin.org a girin bir bakın rica ediyorum nasıl dayanışma var?emre aydını nasıl koruyoruz ona nasıl TAPIYORUZ bir görün ondan sonra konuşun. | ||
|
||
| Herkes istediğini düşünmekte ve saygı çerçevesinde belirtmekte özgür.Kaldı ki bu başlık sitemizi başka sitelerle karşılaştırmak için değildir. Kimse kimsenin bir şeye ne derece değer verdiğini ölçme hakkına sahip değil.Bu sitedeki tüm üyeler de haklı olunan bir konuda Mor ve Ötesi'ni sonuna kadar desteklemektedirler,desteklemeye de devam edeceklerdir. Site ile ilgili yorumlarımıza bağımsız olarak devam edelim. |
||
|
||
sonuna kadar hep birlikte
|
||
|
||
| bu forum sitesi harika mor ve ötesi için her şeye hazırız | ||
|
||
| Fanı olduğum birçok şarkıcının sitesi bu site yanında halt etmiş..gerçekten de diğer siteler çok laubali..ama burası böyle değil..ve üyeler birbirleriyle iyi geçiniyor sanırım.. | ||
|
||
diğer siteler gerçektende çok kaba davranıyorlar. bir foruma üyeydim. eurovisionla yani deliyle ilgili görüşlerinizi yazın demişti ben dedim çok güzel bir parça sonra herkes benimle kavga etti. niye sadece sen beğeniyorsun diye küfür edenler oldu. bende sinir oldum asla MOR VE ÖTESİ'ne söz ettirmem deyip bende onlara küfrü bastım. ee biraz saygılı olsunlar canım. ben bu forum kadar seviyeli, güzel, sıcak bir forum görmedim.
|
||
|
||
diğer siteler gerçektende çok kaba davranıyorlar. bir foruma üyeydim. eurovisionla yani deliyle ilgili görüşlerinizi yazın demişti ben dedim çok güzel bir parça sonra herkes benimle kavga etti. niye sadece sen beğeniyorsun diye küfür edenler oldu. bende sinir oldum asla MOR VE ÖTESİ'ne söz ettirmem deyip bende onlara küfrü bastım. ee biraz saygılı olsunlar canım. ben bu forum kadar seviyeli, güzel, sıcak bir forum görmedim. helal ![]()
|
||
|
||
mor ve ötesini çok seviyorum ve başarılar diliyorum. daima mor ve ötesi...
|
||
|
||
site çok hoşuma gitti düzenli ve daima yenileniyor tebrikler ve teşekkürler
|
||
|
||
| Ve en önemlisi de; küfür olayı yok burada..bu gerçekten çok iyi.. | ||