|
||
iyikı varısınız iyikı varız
|
||
|
||
gerçekten elimizden geleni yapıcaz site içinn.....yapmaya çalışıyorum da zatenn...10.000 kişiyi bulmamız ; bu sayıyı her geçen gün geçmemiz bile mükemmel
|
||
|
||
ARKADAŞLAR BENCE BU FORUM HARİKA
|
||
|
||
Disiplinin olması gerekir yoksa site çığrından çıkar zaten sitenin en sevdiğim yönü disiplinli olması ![]() Azı yarar çoğu zarar derler,ben burda rahat olamıyorum. Her an uyarı alırım gibime geliyor. |
||
|
||
Disiplinin olması gerekir yoksa site çığrından çıkar zaten sitenin en sevdiğim yönü disiplinli olması ![]() Azı yarar çoğu zarar derler,ben burda rahat olamıyorum. Her an uyarı alırım gibime geliyor. ne forumlar var, sirf digerleriyle fikrim ayni degil diye uyari bile aldigim en ufak seyden =)
|
||
|
||
Disiplinin olması gerekir yoksa site çığrından çıkar zaten sitenin en sevdiğim yönü disiplinli olması ![]() Azı yarar çoğu zarar derler,ben burda rahat olamıyorum. Her an uyarı alırım gibime geliyor. ne forumlar var, sirf digerleriyle fikrim ayni degil diye uyari bile aldigim en ufak seyden =)Yok ama biz mvö fanıyız.Bu herşeyi anlatıyor.Ben de onlar gibi can sıkıcı konuşmak istiyorum ama olmuyor işte.Sürekli mesajlar siliniyor,uyarı veriliyor. Mesela,eski deliler konusunda yaşadığımı bir ben bilirim. Çünkü "Eski delilerin dönmesi zor olacak gibi" dediğimde nuwanda bana hemen cevap verdi.Ben o cümleyi söylediğimde neden korkuyorum?Baskı mı bu?Yanlış anlaşılmasın,burası güzel bir forum.Ama ben yine de azcık daha özgürlük istiyorum. Suç işlediysem affola.Belki mesajım silinir.Amacım başka birşey değil inanın. Teşekkürler. |
||
|
||
1 NuMaRaLı site süpppperrrrrrrr
|
||
|
||
Ve en önemlisi de; küfür olayı yok burada..bu gerçekten çok iyi.. küfür mü? o da ne
|
||
|
||
nuwanda'nın yaptığı en güzel site, var mı ötesi
|
||
|
||
Ve en önemlisi de; küfür olayı yok burada..bu gerçekten çok iyi.. küfür mü? o da ne ![]() |
||
|
||
hep beraber deliyiz
|
||
|
||
Ben doğru dürüst bi siteye üye olduğum için çok mutluyum.Bu siteyi seviyorum..
|
||
|
||
ben bu siteye yenı kaydoldum ama mor ve ötesinı çok sevıyorum artık bende bu siteye elimden gelenı yapacağım
|
||
|
||
herşey mor ve ötesi için ben onları herşeyden çoook seviyorum işte kaliteli müzik herkez bu müziğin tadına varmalı
|
||
|
||
nuwanda bize böyle bir site yaptığın için sana çok teşekkür ederiz bu site için elimizi ardımıza koymayacağız...
|
||