|
||
ayyyy süperiz biz yaaaa
|
||
|
||
| bu forum şimdiye kadar üyesi olduğum en iyi forum.. diğer forumlara üye oluyoruz herkes birbirinden kopuk.. ama biz morveötesifan olarak bir aileyiz bu ortam çok güzel ve burda hiç yabancılık çekmiyorum.. elimden geldiği kadar bu siteyi tavsiye ediyorum... mor ve ötesi ve morveötesifan hepinizi çok seviyorumm
|
||
|
||
| cok kaliteli gercekten ben de burda olmaktan cok mutluyum | ||
|
||
mor ve ötesi fan harika bir site benim gibi deliler için yapılmış adeta
|
||
|
||
gerçektn harika bi site.hatta sayemizde deli de
|
||
|
||
| bence harika bir site.niye daha önce görememişim.çok kör gözlerim var bu site kaçırılır mı? |
||
|
||
| BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER ÇOK GÜZEL HERŞEY BİZİ TEK AMAÇTA TOPLAYAN MVÖ FAN | ||
|
||
|
||
ben yeni kaydoldum ve keşke daha çnceden olsaymışım diyorum..sitemiz için elimden gelini yapıcam.bu siteyi keşfetmeyen zavallı arkadaşlarımı hemmen uyarmalıyım
|
||
|
||
| emeği geçen herkese teşekkürler çünkü çok güzel ve uyumlu bir site | ||
|
||
gerçekten "mükemmel" bir site söylicek söz bulamıyorum her siteye girişimde böyle bir sitede üye olduğum için şükrediyorum
|
||
|
||
Tekrar söylüyorum ve tekrar tekrar söyleyebilirim ki; bu sitenin seviyesine hayranım
|
||
|
||
site açıldı ya bir daha hiç kapanmasın.. çünkü fansız yapamıyorum..
|
||
|
||
| mor ve ötesi fan iyki kurulmuş katkıları olan herkese mor ve ötesi hayranları olarak bir farkımızın olması gerekiyordu saygılarımla | ||
|
||
Alıntı mor ve ötesi fan iyki kurulmuş katkıları olan herkese mor ve ötesi hayranları olarak bir farkımızın olması gerekiyordu saygılarımla Kesinlikle iyiki açılmış yoksa mor ve ötesi hayranları olarak ne yapardık ya kapatılmasın n'olur |
||