|
||
10.000 üyeyi aşmış ve üstelik kendi ayakları üstünde durmaya çalışan morveotesifan.com a grubun bu denli az ilgi göstermesi şaşırtıcı. oysa bir çok grup bunun için çabalamakta. ben böyle düşünmüyordum ama biraz okuyunca sana hak verdim
bugun morların myspace de mvö.fan diye birinin en iyi arkadaşlar listesine alındığını gördüm, merak ettim baktım. enteresan bir durum, morveotesifan.com üyeleri o kadar uğraşsın orada best friends e o profil eklensin. tercih meselesi tabi ki ama karşılık görmek isteriz herkes gibi. kaldı ki resmi siteninde üstünde bir tasarım ve içerikle yayında olan bu site git gide büyümeye devam ederken verilen desteğin azalması üzücü. bu site daha fazlasını hakediyor en azından resmi site ile beraber çalışacak ve oradan yeterince destek görecek kadar. |
||
|
||
:)tek kelimeyle muhteşem bi grup ve onlara yakışan muhteşem bir site
|
||
|
||
| Düşüren bizler değiliz.. Bugün hala devam ediyor olmasını herkesin despot bildiği Emrah'a borçlu olan site.. Herkes birşeylerin farkında olsa emin olun çok daha güzel olur.. |
||
|
||
| Niye düşüyor ki ben düştüğünü hissetmiyorum gayet de ilgi görüyor. | ||
|
||
| Spor-Serbest Kürsü bölümlerinde genel temizleme yapılmıştır. Mesajlarınızdaki düşmeler bu yüzdendir.. Saygılar, sevgiler.. |
||
|
||
kesinlikle muhteşem bi forum allah razı olsun bize bu güzel gruba durmadan bakma fırsatı verdiginiz için....
|
||
|
||
| Forum gibi Forum... Budur.... |
||
|
||
| site süper bizde üyeler olarak elimizden geleni yapıcaz | ||
|
||
| süper bir forum istediğin var üyeleriyle grupla teşekkürler
|
||
|
||
| hee valla manyak olmuş | ||
|
||
| Bugün bu siteye üyeliğim 1 yaşında, 1 sene boyunca gerçekten büyük bir gelişme gösterdi..Diğer sitelerde imzasıyla desteğini yapıyorum, nitekim bunu hepiniz yapıyorsunuzdur. Vaktinde yönetimde de yer aldığım zamanlar olmuştur (:.Üye olarak başlayıp üye olarak devam etmek gerekiyormuş kendi adıma.Sizlerle bunu paylaşmak istedim , hepsi bu (: |
||
|
||
| Forum benim icin cok onemli.Emeği gecen herkese tekrar tekrar teşekkürler. | ||
|
||
:'(bencede üzücü mvö dahaçok desteği hak etmekte yüxexses gibi dergilerde reklam gibi birşey yaparsak sidedeki ilginin artacağını düşünüyorum.
|
||
|
||
Burası harika bir yer ya ! ![]() İyi ki üyeyim buraya ![]() Yaşasın morveotesifan
|
||
|
||
1 haftardır giremiyorum şu okullar yüzünden neyseki cumartesi-pazar bilgisayar oynamama izin veriyorlar. gerçekten şu 1 hafta benim için geçmez oldu. bayram gelsede annem fana girmeme izin verse diye bekliyorum. artık gerçekten siteden ayrı kalamıyorum, fansız yaşanmıyor. morveötesifan
|
||