|
||
Ne tür televizyon programlarının daha fazla yayınlanmasını istersiniz?
|
||
|
||
| egitim şart bilgi ve talk show. | ||
|
||
haber ve belgesel olsun çok sıkıcı olucak ama en azından peşinden fazla sürüklemez tv
|
||
|
||
| kesinlikle tartışma programlarının daha fazla olmasını isterdim,bu kadarı kesmiyor beni.. | ||
|
||
Spor programları ![]() yabancı diziler |
||
|
||
| haber-yabancı dizi | ||
|
||
| talk show beyazınki gibi süper olurdu | ||
|
||
Belgesel ve eğlence,talk show olması daha güzel olurdu.Talk showlar çoğalsa daha iyi olur bu milletin gülmeye ihtiyacıda var.Hem Beyaz'ın dışında programlar daha da çoğalsalar iyi olurdu.Haftada 1 gün kesmiyor beni talk show
|
||
|
||
| daha cok belgesel ve bilgi agirlikli yarismalar.. ama sIklar arasinda olsa, daha cok tartisma programinada atardim.. |
||
|
||
ayşe özgün, güzin abla ve evlendirme programları
|
||
|
||
yabancı dizi istiyorum ben
|
||
|
||
| Ya gecenin bi saatinde adamlar siyaset tartışıyo e dolayısıyla herkes yatmış oluyor Çok reyting alandan ziyade en işimize yarayanı erkene alsalar herşey daha güzel olacak+Didaktik birşey yok tv de aaa kgerçi kanal d deki reklamın hakkını yemeyelim Duman avcıları reklamı gece 4:00 eda çıkıyo:D eheh Reklamda birşeye benzese adamı sigaraya teşvik ediyo yau | ||
|
||
| Bence ''bilgi'' ağırlıklı yarışma programı yapsalar çok iyi olacak.. Ayrıca Pazar günleri akşamüstü belgeselde yayınlasalar ilgi görür diye düşünüyorum. |
||
|
||
| eglence ve talk show birde bilgi agırlıklı olursa çok iyi olur. | ||
|
||
eglence ve talk show birde bilgi agırlıklı olursa çok iyi olur. Talk show işini iyice abartıyorlar (beyaz ve benzerlerinden bahsetmiyorum tabi) Mesela Mehmet Ali erbilin yaptığı gibi çoğunlukla belaltı espriler..vb. Bu yüzden bizdekiler bizde kalsın dedim. |
||